Energie van Boeren | 100% agrarisch

Waarom nog kiezen voor energie van vervuilende energiebedrijven als je ook kunt kiezen voor energie van je eigen collega boeren en tuinders?
Met windmolens, vergisting en zonnedaken loopt de agro-sector voorop met lokale energieproductie.
Energie van Boeren zorgt ervoor dat u 100% agrarische opgewekte stroom kan afnemen van uw collega boeren en tuinders. 

100% agrarisch. Voordelig voor u. Goed voor de sector

Met Energie van Boeren zorgen we ervoor dat uw stroom direct afkomstig is van een agrarisch bedrijf. Opgewekt in uw eigen regio.

Bovendien zorgen we ervoor dat uw energierekening flink omlaag gaat, doordat wij het traditionele energiebedrijf omzeilen. Dat is voordelig voor u en goed voor de sector. Opwekkers krijgen zo een eerlijke prijs voor hun duurzaam opgewekte energie.

Over LTO Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel houdt zich bezig met het bieden van voordelen exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Het voordeel bestaat niet alleen uit financieel voordeel maar ook uit service, kwaliteit en gemak. Door samen met 40.000 agrarische ondernemers aangesloten bij LTO in te kopen kunnen we goede condities bedingen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u bij LTO Ledenvoordeel altijd de beste deal heeft. Want naast een scherpe prijs, bent u ook verzekerd van extra service. We gaan voor het beste aanbod en mocht u ergens tegenaan lopen, dan zullen wij er alles aan doen om u te helpen.