ZLTO Ondernemersdag Paardenhouderij

ondernemersdag paardenhouderij

 

Vrijdag 9 juni, 12.30 - 18.00 uur, Manege Buitenhorst in Oosteind

De tweede editie van de ZLTO Ondernemersdag Paardenhouderij staat op de planning. Hét evenement voor ondernemers binnen de paardenhouderij.

Of u nu pensionhouder, opfokker, trainer, handelaar, manegehouder of paard & zorg verlener bent, er is voor ieder wat wils. Er worden verschillende workshops en clinics gegeven. Er is voor iedereen iets te zien, te beleven en te leren.

Programma

Het thema dit jaar is: “Jouw bedrijf de toekomst in!”. Dit thema vormt de rode draad voor diverse workshops, lezingen en clinics. Het evenement is gekoppeld aan de Hengstenshow van Hengstenhouderij Jespers en VDL Stud, die in de avond zal plaatsvinden. Kortom een leuke en leerzame dag met een wisselend programma!

Bekijk programma

Aanmelden

Voor het evenement is een toegangsbewijs verplicht, deze ontvangt een week voor het evenement per e-mail. U kunt het toegangsbewijs opslaan op uw smartphone en het laten zien of u kunt het uitprinten en meenemen.

Bestel uw toegangsbewijs door het formulier in te vullen. Per persoon dient u een formulier in te vullen.

ZLTO-Leden
Voor leden van ZLTO is de Ondernemersdag gratis te bezoeken wanneer zich aangemeld heeft. Daarnaast ontvangt u bij aankomst van ons een aantal consumptiebonnen waarmee u de rest van de dag wat te eten of te drinken kan halen.

Geen lid?
Ook als u geen lid bent van ZLTO kunt u de Ondernemersdag bezoeken. U kunt zich tegen een bedrag van €30,- euro aanmelden voor deze dag. Om iets te eten of te drinken tijdens het evenement kunt u consumptiebonnen kopen.

Aanmelden