Wat kunnen jouw koeien je vertellen?

Als jij naar je koeien kijkt, merk je dat elke koe een ander verhaal vertelt. Vraag jij je weleens af welke signalen zij afgeven en herken je ze? Stel jij jezelf de daaropvolgende juiste vraag en onderneem je dan actie?

zlto---t.-van-gogh---ammerzoden-081122-1

Met deze cursus ga je aan de slag in de stal. Je leert op een andere manier naar je koeien te kijken en zo bedrijfsblindheid te doorbreken.

Verschillende belangrijke onderwerpen komen aan bod, onder andere; diergezondheid, huisvesting en voeding. Aan het einde van de dag kan je de opgedane kennis mee naar huis nemen en gebruiken om een frisse blik te werpen op je eigen bedrijfsvoering.

Wat leer ik bij de training?

De bijeenkomst helpt je bij het herkennen van verschillende signalen en geeft een goed inzicht in je sterke- en verbeterpunten. Zoals, waarom staan je koeien vaak in dezelfde hoek van de stal en wat voor effect heeft dit? Waarom blijft de productie achter? En waarom zijn er veel gezondheidsproblemen?

Je kunt na het volgen van de bijeenkomst gericht actie ondernemen op jouw eigen bedrijf door een frisse blik op de koeien en het bedrijf.

Voor het gastbedrijf wordt na iedere bijeenkomst een verbeterplan opgesteld. En deelnemers kunnen met hun opgedane kennis in het eigen bedrijf aan de slag.

Deelname kost €125,- euro per persoon. Let op: maximaal 12 deelnemers per groep.

Interesse in een bijeenkomst KoeSignalen? Neem contact op met Tim van Houtum van ZLTO via tim.van.houtum@zlto.nl.

ga terug naar opticow