1

LTO Talentenprogramma

LTO Academie zoekt Bestuurlijke Talenten die verder kijken!
Ben je lid van LTO Noord, ZLTO, LLTB of AJK en heb je interesse in een bestuurlijke carrière?  Ben je beginnend bestuurder en wil je je verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor het Talentenprogramma van de LTO Academie!

Het Talentenprogramma is speciaal ontwikkeld voor jonge leden of bestuurders die verder willen. Ben je jonger dan 35 jaar, ambitieus en wil je een stap verder zetten in je eigen ontwikkeling? Dan is het Talentenprogramma iets voor jou! Binnen het programma  ga je aan de slag met je eigen competenties en vaardigheden. Waar liggen verbeterpunten? Wat zijn je ontwikkelpunten? Dat komt allemaal aan bod.

Het programma

Alle talenten volgen een basisprogramma. Binnen dit programma start je een zoektocht naar je eigen talenten en drijfveren, maak je onder leiding van een coach een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) en heb je intervisie met je medestudenten. Maar dat is niet alles: er staat ook een bedrijfsbezoek aan Friesland Campina op het programma en je werkt aan een aantal praktijkopdrachten. Kortom: een compleet programma waarin jij en je ontwikkelpunten centraal staan.

Naast het basisprogramma kan je kiezen voor een van de specifieke trajecten. Dat zijn:

  • Het traject Politiek
  • Het traject Maatschappij

LTO Talentenprogr 230118 4

Ja, ik ben enthousiast en wil me aanmelden wat nu?

Er zijn twee manieren om je aan te melden. Je kunt jezelf aanmelden via de website www.ltoacademie.nl
Je kunt ook zorgen dat je voorgedragen wordt door je afdelingsbestuurder of AJK-bestuurder. Soms komt het voor dat je voorgedragen wordt door een bestuurder, maar dat gaat natuurlijk altijd na toestemming van jou!  

Let op! Je schrijft je in voor het talentenprogramma 2019-2020, wat start in september 2019.

Aanmelden

Talentenklas 2017 - 2018

LTO Talentenklas 2017-2018

Mario Coremans, Siebe van de Crommert, Lins Keijzers, Han van Kilsdonk, Jeroen Risseeuw, Willem Voncken, Koen van Eijk, Uulco Brouwer, Lyda de Vos, Suzanne Ruesink, Sjoerd Ribberink, Annelie van’t Klooster, Gert-Jan Eggink, Gerjanne Doppenberg