ZLTO innovatievoucher

ZLTO stimuleert agrarische ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen. Met de innovatievoucher, ter waarde van 1.000 euro, wil ZLTO individuele boeren en tuinders een steuntje in de rug geven bij innovatie. We willen vernieuwing realiseren aan de basis, op het erf. Leden die een voucher ontvangen, krijgen daarmee toegang tot kennis en netwerken.'

logo-zlto-groot

Komt jouw bedrijf in aanmerking?

De innovatievouchers van ZLTO zijn bedoeld voor ZLTO bedrijfsleden. Ondernemers die een innovatie willen doorvoeren of de mogelijkheid onderzoeken tot vernieuwing van hun producten, diensten, processen of toepassingen. Je ontvangt maximaal één innovatievoucher per 2 jaar.

Als je bedrijfslid bent van ZLTO, en vorig jaar geen gebruik heeft gemaakt van deze regeling dan kom je in aanmerking met jouw innovatie. Ben je nog geen bedrijfslid van ZLTO, dan kun je een voucher aanvragen nadat je bedrijfslid bent geworden. Het stapelen van meerdere vouchers is mogelijk wanneer je samenwerkt met andere agrarische bedrijven aan eenzelfde of soortgelijke innovatie.

Vraag een innovatievoucher aan

Waarvoor kun je de innovatievoucher inzetten?

Agrarische bedrijven kunnen met deze innovatievoucher hun innovatieplannen versnellen, bijvoorbeeld met het opstellen van een businesscase, uitvoeren van (technologisch) onderzoek, (product)ontwikkeling, marktonderzoek, marktontwikkeling en advies uitgevoerd door derden. Het resultaat ervan moet toepasbaar zijn in de verbetering of vernieuwing van de eigen producten, processen, diensten of toepassingen.

De voucher kan ingewisseld worden voor het inschakelen van een leverancier die gericht is op het verkrijgen van nieuwe kennis of kunde voor jou als ondernemer. Je kunt er ZLTO diensten mee afnemen of diensten van een MKB leverancier naar keuze. ZLTO kan helpen bij het zoeken naar de juiste leverancier.

Ben je op zoek naar nieuwe kennis, dan kun je de voucher gebruiken om een kennisinstelling in te schakelen. Dit kunnen universiteiten, hogescholen, ROC’s en onderzoeksinstellingen zijn. ZLTO kan  helpen bij het zoeken naar de juiste kennisinstelling.

Innovatievoucher aanvragen?

Vraag je innovatievoucher aan van 16 februari 2018 tot 30 september 2018.
De uitvoering van jouw kennis innovatie traject moet uiterlijk 31 december 2018 gereed zijn. Aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst. Er is een gelimiteerd aantal innovatievouchers beschikbaar dus wees er snel bij!

De aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld en binnen vier weken beantwoord. Mocht de aanvraag niet naar wens verlopen dan kun je contact opnemen via innovatievoucher@zlto.nl en zal een extern deskundige ingezet worden.