zlto---joris-baecke-084592

ZLTO innovatievoucher

ZLTO stimuleert agrarische ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen. Met de innovatievoucher, ter waarde van 1.000 euro, geeft ZLTO individuele boeren en tuinders een steuntje in de rug bij innovatie. 'We willen vernieuwing realiseren aan de basis, op het erf. Leden die een voucher ontvangen, krijgen daarmee toegang tot kennis en netwerken.'

Wanneer kom je in aanmerking voor een innovatievoucher?

Ben je bedrijfslid van ZLTO en wil je een innovatie doorvoeren of de mogelijkheid onderzoeken tot vernieuwing van producten, diensten, procesen of toepassingen én is het minimaal twee jaar geleden dat je gebruik hebt gemaakt van deze regeling? Dan kom je in aanmerking met jouw innovatie!

Alle innovatievouchers zijn op dit moment vergeven. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over een nieuwe openstellingsronde.

Heb je vragen over jouw innovatie traject of advies nodig om verder te komen met je idee? Je kunt het gehele jaar door terecht bij de innovatiemakelaar uit jouw gebied voor advies en informatie.

Waarvoor kun je de innovatievoucher inzetten?

Agrarische bedrijven kunnen met deze innovatievoucher hun innovatieplannen versnellen, bijvoorbeeld met:

  • het opstellen van een businesscase,
  • uitvoeren van (technologisch) onderzoek,
  • (product)ontwikkeling,
  • marktonderzoek,
  • marktontwikkeling,
  • advies uitgevoerd door derden.

Het resultaat ervan moet toepasbaar zijn in de verbetering of vernieuwing van de eigen producten, processen, diensten of toepassingen.

De voucher kan ingewisseld worden voor het inschakelen van een leverancier die gericht is op het verkrijgen van nieuwe kennis of kunde voor jou als ondernemer. Je kunt er ZLTO diensten mee afnemen of diensten van een MKB leverancier naar keuze. ZLTO kan helpen bij het zoeken naar de juiste leverancier.

Ben je op zoek naar nieuwe kennis, dan kun je de voucher gebruiken om een kennisinstelling in te schakelen. Dit kunnen universiteiten, hogescholen, ROC’s en onderzoeksinstellingen zijn. ZLTO kan je ook hierbij helpen naar het zoeken van de juiste kennisinstelling.

'Leden die een voucher ontvangen, krijgen toegang tot kennis en netwerken.'

Innovatievoucher aanvragen?

  1. Stuur jouw innovatievoucher aanvraag in via bovenstaande button,
  2. Onze innovatiemakelaar uit jouw regio neemt contact met je op om eventuele aanvullende vragen te stellen. Daarna sturen wij jouw aanvraag door naar de innovatiecommissie,
  3. De innovatiecommissie keurt de aanvraag,
  4. Je ontvangt telefonisch of per mail bericht of jouw aanvraag is goedgekeurd.

Het aanvragen van de innovatievoucher is op dit moment niet mogelijk. Wegens het grote succes van de vouchers zijn alle vouchers op dit moment al vergeven.

Heb je in het voorjaar van 2018 een innovatievouchers toegekend gekregen? Dan moet de uitvoering van jouw kennis innovatie traject uiterlijk 31 december 2018 gereed zijn.

De aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld en binnen vier weken beantwoord. Mocht de aanvraag niet naar wens verlopen dan kun je contact opnemen via innovatievoucher@zlto.nl en zal een extern deskundige ingezet worden.