ZLTO innovatievoucher

ZLTO stimuleert agrarische ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen. Met de innovatievoucher, ter waarde van 1.000 euro, wil ZLTO individuele boeren en tuinders een steuntje in de rug geven bij innovatie. 'We willen vernieuwing realiseren aan de basis, op het erf', licht Elies Lemkes toe. Leden die een voucher ontvangen, krijgen daarmee toegang tot kennis en netwerken.'

logo-zlto-groot

Komt uw bedrijf in aanmerking?

De innovatievouchers van ZLTO zijn bedoeld voor ZLTO bedrijfsleden. Ondernemers die een innovatie willen doorvoeren of de mogelijkheid onderzoeken tot vernieuwing van hun producten, diensten, processen of toepassingen. U ontvangt maximaal één innovatievoucher per 2 jaar.

Als u bedrijfslid bent van ZLTO, en vorig jaar geen gebruik heeft gemaakt van deze regeling dan komt u in aanmerking met uw innovatie. Bent u nog geen bedrijfslid van ZLTO, dan kunt u een voucher aanvragen nadat u bedrijfslid bent geworden. Het stapelen van meerdere vouchers is mogelijk wanneer u samenwerkt met andere agrarische bedrijven aan eenzelfde of soortgelijke innovatie.

Waarvoor kunt u de innovatievoucher inzetten?

Agrarische bedrijven kunnen met deze innovatievoucher hun innovatieplannen versnellen, bijvoorbeeld met het opstellen van een businesscase, uitvoeren van (technologisch) onderzoek, (product)ontwikkeling, marktonderzoek, marktontwikkeling en advies uitgevoerd door derden. Het resultaat ervan moet toepasbaar zijn in de verbetering of vernieuwing van de eigen producten, processen, diensten of toepassingen.

De voucher kan ingewisseld worden voor het inschakelen van een leverancier die gericht is op het verkrijgen van nieuwe kennis of kunde voor u als ondernemer. U kunt er ZLTO diensten mee afnemen of diensten van een MKB leverancier naar keuze. ZLTO kan u helpen bij het zoeken naar de juiste leverancier.

Bent u op zoek naar nieuwe kennis, dan kunt u de voucher gebruiken om een kennisinstelling in te schakelen. Dit kunnen universiteiten, hogescholen, ROC’s en onderzoeksinstellingen zijn. ZLTO kan u helpen bij het zoeken naar de juiste kennisinstelling.

Innovatievoucher aanvragen?

U kunt uw innovatievoucher aanvragen van 1 mei 2017 tot 31 oktober 2017.
De uitvoering van uw kennis innovatie traject moet uiterlijk 31 december 2017 gereed zijn. Aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst. Er is een gelimiteerd aantal innovatievouchers beschikbaar dus wees er snel bij!

Dien hier uw aanvraag in

Uw aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld en binnen vier weken beantwoord. Mocht uw aanvraag niet naar wens verlopen dan kunt u bezwaar maken via innovatievoucher@zlto.nl en zal een extern deskundige ingezet worden.