Oogstdankfeest en Zummers Foodfestival

ZFF Facebook Omslag

ZLTO Someren is dit jaar weer aan de beurt om een kringoogstdankfeest te organiseren voor regio de Peel. We willen er dit jaar een mooi feestje van maken. Op zondag 2 september in de Pastorietuin van Someren-Eind.

Naast een kleine 400 gasten vanuit de regio tijdens de viering, willen we na afloop heel Someren en omgeving uitnodigen om te komen Proeven van het Platteland. Een echt Zummers Foodfestival waar jong en oud letterlijk en figuurlijk kan proeven wat agrarisch Someren allemaal te bieden heeft.

Kom ook en maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Proef verrassende gerechten in één van de mobiele food trucks, met onze eigen producten als basis.

Aangevuld met een informatieve programmering over wat de agrarische sector in Someren nog meer doet. Muziek, een hapje en een drankje. Ook voor kinderen veel ruimte voor, educatie en ontspanning. Het kleurrijke festivalterrein is gratis toegankelijk en uiteraard voor alle leeftijden!

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een bezoekje aan ons Zummers Foodfestival is een smaak- en sfeervolle middagje uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

De Collecte van de H. Mis en de opbrengst van deze dag is voor het goede doel Kumi.