ZLTO Festival On Tour regio Oost-Brabant

Het leden event, voor en door leden.

De ZLTO Festivals in 2016 stonden in het teken van ontmoeten, netwerken en het in gesprek gaan met elkaar. De festivals werden zo goed door jullie ontvangen dat we besloten hebben om door te gaan, het ZLTO Festival gaat 'On Tour'. Nu nog dichterbij jouw bedrijf en specifiek gericht op jouw omgeving. Het ZLTO Festival On Tour komt terug op 10 november in de Time Out in Gemert en is speciaal voor leden van de afdeling Asten, Boekel-Venhorst, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond-Mierlo, Laarbeek, Someren, Uden en Veghel.

Wil jij op de hoogte blijven en je nu alvast inschrijven? Vul via onderstaande button dan jouw gegevens in.

Let op: dit festival is speciaal voor leden in de afdelingen Asten, Boekel-Venhorst, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond-Mierlo, Laarbeek, Someren, Uden en Veghel. Wij willen dus ook vragen om alleen als je lid bent van deze afdeling jezelf aan te melden.

Is er dan geen festival in mijn omgeving? Jawel niet getreurd, het ZLTO Festival tourt verder in 2018. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

 

Let op: om jezelf aan te melden, dien je in te loggen. Lukt het inloggen op Mijn ZLTO niet, neem dan contact op met de informatielijn via 073 217 33 33.

Voorlopig programma

13:00 - 14:00 uur

Inloop en registratie

14:00 - 17:00 uur

Wij bieden je een interessant, inhoudelijk, uitdagend en innovaties programma aan. Meer informatie volgt!

17:00 - 18:00 uur

Borrel