ZLTO Festival

Het ZLTO Festival is On Tour! Op donderdag 1 november strijken we neer bij Safaripark Beekse Bergen. Alle leden van de afdeling Hart van Brabant, De Hilver, Kempengrens, Oirschot-de Beerzen, Eersel-Veldhoven, Groote Heide, Bergeijk, Gilze-Rijen, Baronie Zuid-Oost en Baarle Nassau-Ulicoten zijn welkom op deze dag.

Deze keer hebben we een vernieuwd én regionaal ingestoken programma. Met onze eigen voorzitter Hans Huijbers, onze gastspreker Frans Goenee (Efteling) en de ZLTO pub quiz onder leiding van Rens Merkelbach hopen we je een aantrekkelijk programma te bieden.

Nu nog dichterbij jouw bedrijf en specifiek gericht op jouw omgeving. 

De aanmeldperiode voor het ZLTO Festival is gesloten. Wil je toch nog graag komen, je bent welkom vanaf 20.00u bij het Event Center Beekse Bergen. Aanmelden kan dan ter plekken. 

Boeren en tuinders, geloven jullie nog in sprookjes?

Frans Goenee

Voor het ZLTO Festival zoeken we inspiratie uit een andere hoek; Frans Goenee, inspiratiemanager bij de Efteling, deelt zijn lessen in beleven en vertelt hoe je als ondernemer elke dag kansen voorbij ziet komen om met jouw verhaal het verschil te maken. Wat kunnen we daarvan leren? Frans zorgt ervoor dat er je met een verfrissende blik het festival verlaat!

Over Frans Goenee

Frans Goenee werkt al 28 jaar voor de Efteling en is tegenwoordig ‘Inspiratiemanager’. Tevens is hij voorzitter van het winkelgebied Kaatsheuvel en heeft ervaring met de retail en leisure markt.

Onlangs hebben ze vanuit de centrumcommissie een marketingvisie opgeleverd waar ze mee aan de slag gaan om de lokale ondernemers te ondersteunen en meer toeristen langer te laten verblijven.

Ga mee op safari!

Deze dag krijgt een extra tintje vanwege de gekozen locatie. We bieden je de mogelijkheid om voor het programma mee op safari te gaan.

Je moet je hier wel vooraf voor aanmelden zodat we genoeg rangers en plekken in de bus kunnen reserveren. Ga je niet mee op safari, maar wil je wel vooraf een hapje eten met collega-ondernemers? Of wil je alleen het festival bijwonen? Ook geen probleem. Vul op het aanmeldformulier in aan welke programmaonderdelen je deel neemt.

Let op: de safari is volgeboekt! Aanmelden voor de safari is niet meer mogelijk.

Programma

Het programma is anders dan anders. Na een korte bijdrage door Hans Huijbers, ontvangen we onze gastspreker. En daarna, gaan we pubquizen! Weet jij samen met jouw team de meeste vragen goed te beantwoorden?

16.00

Ontvangst bussafari

Je wordt om 16.00u verwacht indien je ervoor kiest om deel te nemen aan de bussafari.

 16.15

Start safari

Gezamenlijk stappen we op de bus bij de ingang van het Event Center op weg naar het Safaripark. Zorg dus dat je uiterlijk om 16.15 aanwezig bent!

18.30  

Ontvangst en diner 

Vanaf 18.30u is, als je wilt, mogelijk om te genieten van een puntzak friet, scampi's, saté en een broodje hamburger.

Einde diner om 20.00u

 20.00

Ontvangst plenair programma

Vanaf 20.00u worden de laatste gasten verwelkomd in het Event Center.

 20.30

Plenaire sessie

We trappen af met een korte bijdrage van Hans Huijbers waarna onze externe gastspreker Frans Goenee ons mee zal nemen in zijn verhaal.

 21.30

Korte pauze

 21.45

Pub quiz

We zijn aanbeland bij het leukste onderdeel van de avond namelijk de pub quiz! Weet jij met jouw team de meeste vragen juist te beantwoorden? Dan winnen jullie een mooie prijs én daarnaast eeuwige roem!

 23.15

Borrel

Meld je vandaag nog aan!

Meld je dus vandaag nog aan voor het ZLTO Festival, het eten en/of de safari! Je partner mag ook mee naar het festival.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via festival@zlto.nl of bel met de ZLTO Informatielijn, 073 217 33 33.