Naamloos-2

ZLTO Festival On Tour

Hét gratis leden event, georganiseerd voor en door leden.

Het ZLTO Festival is On Tour! Op dit moment staat er één ZLTO Festivals gepland namelijk op donderdag 13 december. Klik op het tabblad hieronder voor meer informatie over het ZLTO Festival in jouw regio.

 

Zeelandhallen Goes

Het ZLTO Festival is On Tour! Ditmaal met een vernieuwd én regionaal ingestoken programma. Met onder andere onze voorzitter Hans Huijbers en vice-voorzitter Joris Baecke, gastspreker en trendwatcher Richard van Hooijdonk met visie op de toekomst en de ZLTO-pubquiz onder leiding van Ramona van Zweden, bieden wij je een aantrekkelijk programma. Daarnaast is minister Schouten aanwezig om eigentijds terug en vooruit te kijken.

Als voorzitter van de afdeling nodig ik jou en jouw partner van harte uit op donderdag 13 december aanstaande bij de Zeelandhallen in Goes. We starten om 16.30 uur met het programma, pauzeren met wat lekkers en ronden om ongeveer 22.15 uur de dag af met een borrel.

175 jaar Zeeland

Op donderdag 13 december vieren we met elkaar ook 175 jaar georganiseerde landbouw in Zeeland met een aantal verrassende korte presentaties.. Kortom, een speciaal ontworpen programma waar verleden, heden en toekomst centraal staan. We kijken terug, maar kijken met onze futuristische gastspreker Richard van Hooijdonk ook vooruit.

Aanmelden

Meld je dus vandaag nog aan voor het ZLTO Festival! Wil je meer weten over het programma of over onze gastspreker? Kijk dan op www.zlto.nl/festival/zeelandhallen.

Aanmelden

Beekse Bergen

Het ZLTO Festival was één groot succes! Wij vonden het erg leuk dat je er bij was. Wil je jouw mening geven over het programma, de locatie en meer? Klik op deze link om de enquete in te vullen.

We starten de middag met een safari die uitverkocht was, waarna we met z'n allen konden genieten van een heerlijk diner. Natuurlijk was er voldoende tijd om met elkaar te praten en nieuwe mensen de ontmoeten. Onze voorzitter Hans Huijbers trapte het plenaire gedeelte af door zijn visie met ons te delen. Daarna was het de beurt aan Frans Goenee. (Inspiratiemanager bij de Efteling). Hij vertelde ons zijn verhaal over belevenissen en herinneringen maken. We sloten de avond op unieke wijze af met de enige echte ZLTO pubquiz.

Op deze pagina vind je de foto's en de filmpjes van de pubquiz. De vragen zetten we helaas niet online, die blijven nog even geheim.

Bekijk hier de uitslag van de pubquiz.