ZLTO Festival banner

ZLTO Festival On Tour

Hét gratis leden event, georganiseerd voor en door leden.

Het ZLTO Festival is On Tour! Op donderdag 1 november strijken we neer bij Safaripark Beekse Bergen. Alle leden van de afdeling Hart van Brabant, De Hilver, Kempengrens, Oirschot-de Beerzen, Eersel-Veldhoven, Groote Heide, Bergeijk, Gilze-Rijen, Baronie Zuid-Oost en Baarle Nassau-Ulicoten zijn welkom op deze dag.

Deze keer hebben we een vernieuwd én regionaal ingestoken programma. Met onze eigen voorzitter Hans Huijbers, onze gastspreker en de ZLTO pub quiz onder leiding van Rens Merkelbach hopen we je een aantrekkelijk programma te bieden.

Nu nog dichterbij jouw bedrijf en specifiek gericht op jouw omgeving. Meld je vandaag nog aan!

Klik hier

Ga mee op safari

Deze dag krijgt een extra tintje vanwege de gekozen locatie. We bieden je de mogelijkheid om voor het programma mee op safari te gaan.

giraffe-3050252_960_720

Je moet je hier wel vooraf voor aanmelden zodat we genoeg rangers en plekken in de bus kunnen reserveren. Ga je niet mee op safari, maar wil je wel vooraf een hapje eten met collega-ondernemers? Of wil je alleen het festival bijwonen? Ook geen probleem. Vul op het aanmeldformulier in aan welke programmaonderdelen je deel neemt.

Je kunt je tot 11 oktober aanmelden voor de safari en daarbij geldt vol = vol!

Aanmelden

Programma

Het programma is anders dan anders. Na een korte bijdrage door Hans Huijbers, ontvangen we onze gastspreker. En daarna, gaan we pubquizen! Weet jij samen met jouw team de meeste vragen goed te beantwoorden?

16.00

Ontvangst bussafari

Je wordt om 16.00u verwacht indien je ervoor kiest om deel te nemen aan de bussafari.

 16.15

Start safari

Gezamenlijk stappen we op de bus bij de ingang van het Event Center op weg naar het Safaripark. Zorg dus dat je uiterlijk om 16.15 aanwezig bent!

18.30  

Ontvangst en diner 

Vanaf 18.30u is het als je dit wenst, mogelijk om te genieten van een puntzak friet, scampi's, saté en een broodje hamburger.

Einde diner om 20.00u

 20.00

Ontvangst plenair programma

Vanaf 20.00u worden de laatste gasten verwelkomt in het Event Center.

 20.30

Plenaire sessie

We trappen af met een korte bijdrage van Hans Huijbers waarna onze externe gastspreker ons mee zal nemen in zijn verhaal.

 21.30

Korte pauze

 21.45

Pub quiz

We zijn aanbeland bij het leukste onderdeel van de avond, namelijk de pub quiz! Weet jij met jouw team de meeste vragen juist te beantwoorden? Dan winnen jullie een mooie prijs én daarnaast eeuwige roem!

 23.15

Borrel

 

Praktische informatie

0006

Aanmelden

Aanmelden voor het ZLTO festival is verplicht. Wij vragen om aan te melden vooraf zodat we rekening kunnen houden met de inkoop van bijvoorbeeld dranken en eten. Daarnaast is het ook belangrijk om aan te geven of je deel wilt nemen aan de safari. Voor de safari hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zorg daarom dat je je snel aanmeld, want vol=vol!

Introducé

Als bedrijfslid of medeverantwoordelijk lid is het toegestaan één introducé (bijvoorbeeld jouw partner) mee te nemen naar het ZLTO Festival. Hij/zij dient zich apart aan te melden voor het festival. Zorg dat je eerst jezelf aanmeld en daarna jouw introducé.

 

Aanmelden

Bereikbaarheid

Hilvarenbeek, Nabij Tilburg

Event Center Beekse Bergen ligt aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58 geven de witte informatieborden de route naar Beekse Bergen aan en vanaf de N269 geven de blauwe ANWB-borden de route naar Beekse Bergen aan. Volg niet de aanwijzingen van navigatiesystemen, dan kom je namelijk bij de uitgang terecht.

Adres

Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Met de auto naar Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen ligt tussen Tilburg-Zuid en Hilvarenbeek. Vanaf de snelweg A58 (afslag 11) en de N269 volg je de ANWB-verwijsborden met ‘Beekse Bergen’.

Met het openbaar vervoer naar Event Center Beekse Bergen

Neem de trein naar station Tilburg en pak bus ‘142 BEST richting Hilvarenbeek’ of bus ‘143 REUSEL via Hilvarenbeek’ naar halte ‘Safaripark Beekse Bergen’.

Je kunt ook de NS Zonetaxi nemen, kijk hiervoor op www.ns.nl. Raadpleeg voor de beste route www.9292.nl.