Naamloos-2

ZLTO Festival On Tour

Het leden event, voor en door leden.

De ZLTO Festivals in 2016 stonden in het teken van ontmoeten, netwerken en het in gesprek gaan met elkaar. De festivals werden zo goed door jullie ontvangen dat we besloten hebben om door te gaan, het ZLTO Festival gaat 'On Tour'. Nu nog dichterbij jouw bedrijf en specifiek gericht op jouw omgeving!

Het eerste ZLTO Festival on tour stond vrijdag 10 november veel in het teken van het aangescherpte Brabantse veehouderijbeleid. Veehouders toonden zich strijdlustig en collega’s steunden hen. Op het moment dat zo’n 200 boeren en tuinders uit De Peel in Gemert samen van gedachten wisselden over een duurzame en innovatieve sector, vergaderde de provincie over hoeveel geld ze wil besteden aan sanering van de Brabantse veehouderij.

Aanmelden

Het ZLTO Festival tourt verder in 2018. De data worden binnenkort bekend gemaakt. Houd de website in de gaten of geef ons vast aan dat je informatie wil ontvangen, door je gegevens achter te laten.

Aanmelden

Terugblik

Subsessies

We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt tijdens de twee subsessies die je gevolgd hebt. Of misschien heb je juist een antwoord gehad op je vragen of heb je een kop koffie gedronken met een van de nieuwe LTO-portefeuillehouders, Elies Lemkes of Anke de Brouwer. Zoals sommigen sessieleiders al aangaven, ontvang je binnenkort meer informatie, links naar filmpjes of handige documenten.

Heb je nu nog een vraag naar aanleiding van je subsessie? Laat het ons dan weten via festival@zlto.nl. We brengen je dan in contact met de ZLTO-medewerker die de sessie verzorgd heeft.