banner akkerbouw

Gemeenschappelijk landbouwbeleid

Bij de totstandkoming van het gemeenschappelijk landbouwbeleid, op Europees niveau, heeft ZLTO veel invloed uitgeoefend. Het doel was om ervoor te zorgen dat het gemeenschappelijk landbouwbeleid zo veel mogelijk aansluit bij de ondernemers in de groene ruimte. Wij bieden u ondersteuning bij de mogelijkheden die door het beleid worden geboden. Het doel van het gemeenschappelijk landbouwbeleid is dat er voldoende voedsel in Europa is en dat dit voedsel tegen redelijke prijzen kan worden verkocht. Dit laatste geldt voor zowel boeren als consumenten. In het GLB zijn er veel subsidies die vanuit het beleid betaald worden. Wilt u weten welke mogelijkheden het beleid voor u brengt als ondernemer in de groene ruimte? Laat ZLTO u dan ondersteunen.

Gemeenschappelijk landbouwbeleid brengt mogelijkheden

Het gemeenschappelijk landbouwbeleid brengt diverse mogelijkheden met zich mee voor ondernemers in de groene ruimte. Deze mogelijkheden zijn echter niet altijd eenvoudig te identificeren. ZLTO helpt u graag en adviseert u over de mogelijkheden en biedt u ondersteuning om u duurzaam te positioneren in de markt en maatschappij.

Vragen? Stel ze en bel ons!

Heeft u nog vragen over het gemeenschappelijk landbouwbeleid of over de mogelijkheden die het u biedt? Neem dan contact op met ZLTO! Bel naar 073-2173332. Word direct lid van ZLTO en profiteer van veel voordelen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht