banner akkerbouw

Grondwateronttrekking

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van grondwateronttrekking, dan is het aan te raden om naar ZLTO te komen. Als u bij ons lid wordt, dan kunnen wij u informeren over de nieuwe beregeningsmethoden en hoe grondwateronttrekking hierbij een rol kunnen spelen. Zijn er voor uw bedrijf nieuwe mogelijkheden? Dan kunnen wij u ondersteunen door een Bedrijfswaterplan op te stellen. Deze is geheel afgestemd op uw onderneming. U weet dus zeker dat het plan een toegevoegde waarde aan uw onderneming levert. Als u van onze diensten gebruik maakt, dan voorzien wij u ook graag van advies op maat over het besparen van water of beregeningswater. Vraag direct naar de mogelijkheden bij ZLTO!

Grondwateronttrekking: leg alles vast

De Brabantse waterschappen hebben een beleid opgesteld waaruit volgt dat u flexibeler om kunt gaan met grondwateronttrekking en –beregening. Er zit echter wel een voorwaarde aan. Deze voorwaarde stelt dat u waterconserverende en –besparende maatregelen treft. Bovendien legt u deze vast in het Bedrijfswaterplan. ZLTO helpt u graag met het opstellen van dit plan. Dit kan bij u thuis of tijdens een zitdag bij u in de buurt. Wat uw wensen hiertoe ook zijn, wij helpen u graag op de juiste weg.

Vraag naar meer informatie

Vraag direct naar meer informatie over de mogelijkheden omtrent grondwateronttrekking! Bel naar 073-2173332 of 06-21232599. Word ook lid en profiteer van vele voordelen.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht