banner akkerbouw

GLB check

ZLTO helpt u met de GLB check om te bekijken welke gevolgen de plannen uit het beleid hebben voor uw agrarisch bedrijf. De check bevat alle definitieve Europese en nationale wetgeving. In het GLB staan richtlijnen voor het markt- en prijsbeleid, bedrijfstoeslag en plattelandsontwikkelingsbeleid. Wij ondersteunen u met het uitvoeren van de GLB check en adviseren u over de mogelijkheden die het uw onderneming biedt. Wij bieden u advies in duidelijke taal, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vraag direct naar de mogelijkheden bij ZLTO!

GLB check uitvoeren: laat u informeren over de mogelijkheden die het biedt

Gaat u de GLB check uitvoeren? Laat u dan informeren door ZLTO over de mogelijkheden die het GLB u biedt. In het GLB ligt de nadruk op duurzame landbouw en (nieuwe) landbouwtechnieken en de stimulatie hiervan. ZLTO stimuleert ondernemers in de groene ruimte tot duurzaam ondernemen. Wij helpen u hierbij en ondersteunen u waar nodig. Het GLB biedt ondernemers in de groene ruimte diverse mogelijkheden. Wij helpen u graag met het achterhalen wat deze mogelijkheden voor u zijn en bieden u vervolgens bedrijfsspecifiek advies.

Meer informatie: neem contact op met onze adviseurs

Wilt u graag meer weten over de GLB check of over het lidmaatschap van ZLTO? Neem dan contact op via 073-2173332. Of word meteen lid en profiteer van veel voordelen van ZLTO!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht