banner akkerbouw

Gecombineerde opgave

ZLTO kan u ondersteuning bieden bij het invullen van de Gecombineerde opgave. Deze opgave kan enkel online worden ingevuld en niet meer via papieren formulieren. Als u nog nooit digitaal contact heeft gehad met RVO.nl of als u gewoon extra hulp wenst van experts, dan helpt ZLTO u graag. Wij helpen u niet alleen met het invullen van de Gecombineerde opgave, maar ook met alles eromheen. Zo controleren we de toekenning van betalingsrechten, begeleiden we u bij bezwaar en beroep en controleren we of u aan de GLB-voorwaarden voldoet. Dit zijn de voorwaarden voor het Gemeenschappelijk Europees Landbouwbeleid. U kunt bij deze voorwaarden denken aan vergroening, begeleiding van huur en verhuur.

Gecombineerde opgave invullen: vraag hulp van een specialist

Vraag hulp van een specialist met het invullen van de Gecombineerde opgave. ZLTO weet precies hoe het in zijn werk gaat en helpt u hier graag bij. Door input van GLB panelbijeenkomsten en door inzet van ZLTO lobbyisten is er invloed uitgeoefend om ervoor te zorgen dat het GLB zoveel mogelijk bij ondernemers in de groene ruimte aansluit. Dit betekent dat wij ook de aangewezen partij zijn om u te ondersteunen en adviseren.

Word lid van ZLTO

Word vandaag nog lid van ZLTO en profiteer van vele voordelen. Wij helpen u graag met het digitaal invullen van de Gecombineerde opgave. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op via 073-2173332.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht