banner akkerbouw

Betalingsrechten

Als u de toekenning van betalingsrechten wilt controleren of deze rechten wilt aanvragen, dan helpt ZLTO u hier graag bij. U kunt dit via de Gecombineerde opgave doen bij het RVO. Tegenwoordig kan dit enkel online en niet meer per papieren formulieren. ZLTO weet precies hoe dit in zijn werk gaat en brengt deze kennis graag op u over, zodat u zorgeloos betalingsrechten kunt aanvragen of de toekenning kunt controleren. Wij hebben zoveel mogelijk invloed uitgeoefend op het Gemeenschappelijk Europees Landbouwbeleid, om dit zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de ondernemers in de groene ruimte.

Betalingsrechten: hulp bij de aanvraag

Hulp bij de aanvraag van betalingsrechten haalt u bij ZLTO. Wij hebben ruime ervaring en weten als geen ander hoe u de betalingsrechten op de juiste manier kunt aanvragen. Wij ondersteunen u niet alleen hierin, maar ook bij het aantekenen van bezwaar en het doen van beroep helpen we u. Bovendien controleren we of u aan de GLB-voorwaarden voldoet op het gebied van bijvoorbeeld vergroening. Met onze hulp hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de administratie rondom de Gecombineerde opgave.

Word lid en profiteer van onze hulp

Word lid van ZLTO en laat ons u helpen met de Gecombineerde opgave. Wij helpen u met de betalingsrechten en nog veel meer. Heeft u vragen? Neem dan contact op via 073-2173332.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht