banner akkerbouw

Beregeningsverbod

Geen enkele ondernemer in de groene ruimte wil natuurlijk een beregeningsverbod krijgen en ZLTO vertelt u graag meer over dit verbod. In bepaalde sectoren is het niet toegestaan om te beregenen. Zo is het sinds 2005 niet toegestaan om oppervlaktewater te gebruiken voor de beregening van pootgoed. Het gebruik van leiding-, regen- en bronwater is wel toegestaan. Wilt u weten of een dergelijke beregeningsverbod op u van toepassing kan zijn? ZLTO voorziet u graag van advies op maat. Wij raden dan ook aan waterbesparende maatregelen in uw bedrijf te treffen en voorzien u graag van tips.

Beregeningsverbod: laat u grondig informeren

Als u lid wordt van ZLTO dan kunnen wij u grondig informeren over een beregeningsverbod en hoe u hiermee kunt omgaan. Tegelijkertijd bieden wij u vele tips en adviezen over waterconserverende maatregelen die u in uw bedrijf kunt treffen. Deze maatregelen worden in een Bedrijfswaterplan vastgelegd. Ook hierbij bieden wij ondersteuning. Op deze manier kunt u gebruik maken van het flexibele beleid van de Brabantse waterschappen op het gebied van beregening. Dit advies kunnen wij bij u thuis aan de keukentafel bieden, maar ook op een andere locatie naar keuze. Wij bieden ondersteuning aan ondernemers in de groene ruimte bij het realiseren van een duurzame positie in de huidige markt en maatschappij.

Word lid en profiteer van de voordelen

Wilt u meer weten over het beregeningsverbod? Word dan lid van ZLTO en profiteer van onze professionele en onafhankelijke ondersteuning en adviezen. Bovendien geniet u nog veel meer voordelen. Voor meer informatie neemt u contact op via 073-2173332.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht