banner akkerbouw

Beregenen

ZLTO adviseert en informeert leden over nieuwe mogelijkheden voor beregenen. Wilt u ook weten welke mogelijkheden u als ondernemer in de groene ruimte heeft? Word dan lid van ZLTO en profiteer van vele voordelen. Als er voor uw onderneming nieuwe beregeningsmogelijkheden zijn, dan helpen wij u met het opstellen van een bedrijfsspecifiek Bedrijfswaterplan. Bovendien voorzien wij u graag van advies op maat over het besparen van beregeningswater. Het kan ook zijn dat u een vergunning voor het beregenen nodig heeft of voor het oppompen van grondwater. Wij zoeken voor u uit of dit nodig is en waar u de vergunning aan moet vragen. Het kan ook zijn dat een vergunning niet nodig is, maar dat een melding volstaat.

Flexibeler beregenen: stel een Bedrijfswaterplan op

Wilt u flexibeler beregenen? Dan dient u een Bedrijfswaterplan op te stellen. Dit is echter niet altijd eenvoudig. Als u lid bent of wordt van ZLTO, dan helpen wij u bij het opstellen van dit bedrijfsspecifieke plan. In dit plan legt u vast welke waterconserverende en –besparende maatregelen u waar in uw bedrijf heeft getroffen. Dit plan is dé sleutel tot extra beregeningsmogelijkheden. Word baas over uw eigen regeninstallatie en laat ons u helpen een Bedrijfswaterplan op te stellen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor beregenen? Wilt u meer weten over een vergunning of een Bedrijfswaterplan? Neem dan direct contact op! U kunt bellen naar 073 217 30 00. Word ook lid en profiteer van vele voordelen bij ZLTO! Bent u al lid en heeft u vragen? Bel dan naar 073 217 33 33.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht