Even voorstellen: Hans Akkermans

Even voorstellen :Hans Akkermans

Hans Akkermans

Mijn naam is Hans Akkermans (33 jaar) en ben akkerbouwer (59 ha) in Sint-Annaland. Het bouwplan bestaat aan een grote verscheidenheid aan akkerbouwmatige gewassen met als doel het spreiden van risico's, plezier in het werk te creëren door variatie en duurzaam om te gaan met de grond, omgeving en andere productiemiddelen binnen het bedrijf. Om deze reden ben ik ook deelnemer aan het project Veldleeuwerik.
Ik ben dit jaar nieuw toegetreden tot het ZLTO-bestuur als algemeen bestuurslid met de portefeuille milieu. Een brede en grensoverschrijdende portefeuille welke van groot belang is voor alle sectoren binnen de land- en tuinbouw, maar ook binnen de samenleving als geheel. Ook op Tholen en Sint-Philipsland is de agrarische sector gehouden aan de wettelijke kaders die zijn gesteld. Als ZLTO behartigen wij uiteraard uw belangen bij het tot stand komen van regelgeving en deze wettelijke kaders. Echter zeker zo belangrijk is hoe u binnen deze kaders opereert. Hierin kunt u het verschil maken als ondernemer en liggen de grootste kansen.

ZLTO afdeling Tholen/Sint-Philipsland wil graag samen met u op zoek naar deze kansen en het maximale halen uit de mogelijkheden binnen deze gestelde kaders. Gezamenlijk met en als afdeling  op zoek gaan naar daar waar wij elkaar kunnen versterken en de ruimte te benutten die er binnen ZLTO is om initiatieven uit de streek op te pakken en gestalte te geven. Dat is de weg die wij als land- en tuinbouw op Tholen en Sint-Philipsland in moeten slaan om het maximale eruit te kunnen halen.  Ik daag u dan ook uit om te komen met deze ideeën en initiatieven