Workshop: Succesvolle marketing in de korte keten 2022

Hoe onderscheid je jouw product in het grote aanbod van producten? Dat is een hele kunst. Vooral naast al het andere wat je omhanden hebt. Toch is een goede marketing rondom je product(en) cruciaal voor het succes van je bedrijf. Wil je leren hoe je jouw producten succesvol in de markt zet? Meld je dan via onderstaande button aan voor de workshop op 28 maart 2022. 

ZLTO0060_MM_1920x1080px_koe_01

Tijdens de workshop leer je hoe je door de slimme inzet van online én offline marketing onder de aandacht komt bij jouw doelgroep. Je ontdekt waar het in de marketing om draait en hoe je daar zelf op kunt inspelen. Voor je eigen bedrijf bepaal je een eigen marketingstrategie: wat communiceer je en via welke kanalen? Hierbij leer je gerichte keuzes te maken. Ook komt aan bod hoe je gebruikmaakt van onder andere social media, een webshop, productiedata en klantdata.

Marketingspecialist Ard van der Linden van The Nudge verzorgt de workshop samen met social media deskundige Bart Manders van het nieuwe, succesvolle bedrijf Chefstbl. 

Deelnemers

De workshop is bedoeld voor Brabantse agrarisch ondernemers die plannen hebben of die al bezig zijn met de verkoop van eigen producten en daarvoor meer bekendheid en afzet willen realiseren. Zowel ZLTO-leden als niet-leden kunnen zich aanmelden voor de workshop.

Ben je ondernemer buiten de provincie Noord-Brabant en benieuwd naar de mogelijkheden om deel te nemen aan de workshop? Stuur dan een mail naar coördinator Mariska van Koulil of bel naar 06 835 008 68.

Kosten

De prijs van deze workshop is normaal € 75 per persoon voor leden en € 145 per persoon voor niet-leden. Door medefinanciering vanuit het Europees landbouwfonds zijn de kosten voor deelname op dit moment: 

  • ZLTO-lid: € 45
  • Geen ZLTO-lid: € 95

Genoemde bedragen zijn per deelnemer en exclusief btw. 

Korte Keten Academy

Deze workshop is onderdeel van de Korte Keten Academy. Het doel is Brabantse agrarisch ondernemers in de korte voedselketen te stimuleren om zich verder te professionaliseren. De Korte Keten Academy heeft losse workshops, inspiratiestours, de Korte Keten Booster en biedt advies en persoonlijke coaching. Al deze onderdelen zijn ook los van elkaar te volgen. De onderdelen van de Korte Keten Academy zijn toegankelijk voor zowel ZLTO-leden als niet-leden.

Winterprogramma

Ben je benieuwd welke workshops of onderdelen de Korte Keten Academy deze winter verder nog organiseert? Bekijk dan het winterprogramma op zlto.nl/korteketenacademy.