Workshop Meer verkopen met een krachtige boodschap

Potentiële marktpartijen aanspreken met het juiste resultaat? Het kort en krachtig vertellen van je eigen verhaal helpt je als ondernemer om jouw producten of diensten te verkopen. Wil jij met meer gereedschappen en vertrouwen het gesprek aangaan? Sneller kunnen schakelen als de vraag of situatie anders is dan verwacht?

ZLTO0060_MM_1920x1080px_varken_01

Tijdens de workshop leer je gereedschappen benutten die jou helpen je verhaal beter neer te zetten, met meer vertrouwen en meer resultaat. Zo ben jij als ondernemer in staat om op elke gelegenheid de juiste invalshoek te kiezen en overtuigend te spreken zonder jezelf anders voor te doen. Of het nu gaat om zaken doen met bijvoorbeeld een cateringbedrijf, speciaalzaak of met een grotere afnemer van jouw producten.

Thomas van Neerbos verzorgt de workshop en weet als ervaren sprekerscoach, tekstschrijver en expert in retorica als geen ander hoe je een heldere boodschap kiest die bij jou en je product past, en wat je allemaal kunt inzetten om mensen te overtuigen. Zijn benadering is persoonlijk en gaat uit van wat je als ondernemer al in huis hebt. Zoals hijzelf zegt: "stralen als jezelf, dat is het lekkerste!"

Deelnemers

De workshop is bedoeld voor Brabantse agrarisch ondernemers die willen leren een krachtig verhaal te maken en te vertellen. Zowel ZLTO-leden als niet-leden kunnen zich aanmelden voor de workshop.

Ben je ondernemer buiten de provincie Noord-Brabant en benieuwd naar de mogelijkheden om toch deel te nemen aan de workshop? Stuur dan een mail naar coördinator Mariska van Koulil of bel naar 06 835 008 68.

Kosten

Door medefinanciering vanuit het Europees landbouwfonds zijn de kosten voor deelname op dit moment:

  • ZLTO-lid: € 45
  • Geen ZLTO-lid: € 95

Genoemde bedragen zijn per deelnemer en exclusief btw.

Korte Keten Academy

Deze workshop is onderdeel van de Korte Keten Academy. Het doel is Brabantse agrarisch ondernemers in de korte voedselketen te stimuleren om zich verder te professionaliseren. De Korte Keten Academy heeft losse workshops, inspiratiestours, de Korte Keten Booster en biedt advies en persoonlijke coaching. Al deze onderdelen zijn ook los van elkaar te volgen. De onderdelen van de Korte Keten Academy zijn toegankelijk voor zowel ZLTO-leden als niet-leden.

Winterprogramma

Ben je benieuwd welke workshops of onderdelen de Korte Keten Academy deze winter verder nog organiseert? Bekijk dan het winterprogramma op zlto.nl/korteketenacademy.