Webinar gender in agritech

SmartAgriHubs en DEMETER, toonaangevende Horizon 2020-projecten ter bevordering van de digitale transformatie van de Europese agri-food sector, organiseren op 15 oktober van 11.00 uur tot 12.30 uur (CET) een gratis webinar om het belang van genderdiversiteit in agritech te bespreken.

Prominente professionals die boeren, boerenorganisaties, technologie- en innovatieprojecten vertegenwoordigen, zullen de huidige status van de genderkloof in de agritechsector analyseren.

De line-up van sprekers omvat leden van agritech-projecten, zoals DEMETER, SmartAgriHubs, FAIRshare, Innoseta en ook vertegenwoordigers van de Europese Commissie en het Instituut voor Europees Milieubeleid. De sprekers zullen hun ervaringen met het werken in de agritech bespreken, het probleem van het aantrekken van vrouwen voor de sector en de specifieke uitdagingen bij het bereiken van gendergelijkheid in deze belangrijke Europese sector.

Zorg ervoor dat je je registreert en doe mee voor deze unieke kans!

 

eu

Dit project is gefinancierd door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie onder subsidieovereenkomst nr. 818182.