Plenaire sessie - Opening duurzaamheidspark Oss

Verdienmodellen van de toekomst met dubbeldoel grondgebruik

Donderdag 19 mei organiseert ZLTO een plenair programma tijdens de open dag van Duurzaamheidspark Oss. Samen met ketenpartners, beleidmakers en ondernemers gaan we in gesprek over energie-circulaire voedselproductie en dubbeldoelgrondgebruik en nemen we een kijkje op het park waar deze thema's in de praktijk worden gebracht. Voedselproductie combineren met duurzame energiewinning maar dan zonder de bekende nadelen. Wil jij daar ook alles over weten? Kom dan naar de plenaire sessie tijdens de open dag van Duurzaamheidspark Oss. Meld jezelf hieronder aan.

Duurzaamheidspark Oss combineert het opwekken van zonne-energie met reguliere landbouw. Landbouwgrond krijgt een dubbele functie: ‘groentestroom’, er worden onbespoten groenten en fruit verbouwd die door de combinatie met zonnepanelen ook bijdragen aan een beter klimaat. 

Daarnaast wordt er sinds kort geëxperimenteerd met een volledig geautomatiseerde opstelling met meelwormkweek, waarmee hoogwaardige eiwitten geproduceerd kunnen worden uit reststromen. Hoe dit alles in zijn werk gaat laten we graag aan jou zien!

Programma

09:00 09:45 Aankomst bezoekers
09:30 10:00 Welkom
10:00 10:30 Plenaire Sessie
10:30 11:30 Rondleiding 
11:30 12:00 Netwerkmarkt

Aanmelden

Meld jezelf aan via de button hieronder. Deelname is kosteloos.

logo's ECCO