GEANNULEERD: Ledenbijeenkomst melkveehouderij - Kruisland

Gezien de huidige coronamaatregelen heeft de vakgroep Melkveehouderij besloten de fysieke bijeenkomsten die deze maand gepland stonden te annuleren. 

De vakgroep werkt aan een alternatief online programma dat meer gericht zal zijn op thema’s. Nadere informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

 

Melkveehouderij Gerben van den Akker (7)

Er speelt ontzettend veel in en rondom de melkveehouderij sector. Nu we weer de mogelijkheid hebben om elkaar fysiek te spreken willen wij je graag uitnodigen voor een van de regionale Melkveehouderij bijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten horen we graag wat je op dit moment het meest bezig houdt. Daarnaast geven de bestuurders van de vakgroep Melkveehouderij een update van actuele dossiers zoals:

  • stikstof,
  • 7e actieprogramma nitraat,
  • GLB,
  • diergezondheid en dierwelzijn.

Er is ook aandacht voor de bestuurlijke focus van de vakgroep Melkveehouderij in 2022.

De bijeenkomsten zijn kleinschalig en interactief. De vakgroep Melkveehouderij hecht veel waarde aan jouw mening en gaat graag met je in gesprek over de actuele thema’s en strategische dillema’s van nu en de nabije toekomst.     

Aanmelden

De bijeenkomsten zijn van 20.00 - 22.30 uur. Meld je vooraf aan, zodat we weten hoeveel leden aanwezig zijn. Klik op onderstaande button om je aan te melden. Mocht het niet mogelijk zijn om aanwezig te zijn op de datum in jouw gebied, dan kun je ook aansluiten bij een bijeenkomst in een ander gebied, kijk op www.zlto.nl/agenda voor de bijeenkomsten in een ander gebied.