Kom op voorsprong met de marketing kickstarter voor korte keten ondernemers

Nieuwe klanten vinden voor de afzet van je eigen producten? Een must voor elke agrarisch ondernemer in de korte keten. De Korte Keten Academy biedt vanaf nu de marketing kickstarter, speciaal voor korte keten ondernemers. De marketing kickstarter bestaat uit vier onderdelen: een marketingscan, een 1-op-1 gesprek, een marketingworkshop en een spoedcursus social media of videomarketing. Wil je op voorsprong komen? Meld je nu aan via onderstaande button.

Beschikbaar tot eind 2022 tenzij maximum is bereikt.

Korte keten academy Marketing Kickstarter

De marketing kickstarter geeft je in korte tijd inzichten en handvatten om jouw bedrijf en producten met een eigen marketingaanpak goed in de markt te zetten. De marketing kickstarter bestaat uit vier onderdelen:

Marketingscan
Hoe is de uitstraling van je bedrijf en producten? Hoe presteer je op social media? En hoe is de online vindbaarheid van je bedrijf? Met de marketingscan leer je in korte tijd hoe je bedrijf en producten ervoor staan.

1-op-1 gesprek
Tijdens het 1-op-1 gesprek worden de resultaten van de marketingscan met je besproken. Ook krijg je tijdens het gesprek handvatten ter optimalisatie.

Marketingworkshop
De beste ideeën krijg je vaak van collega’s. Daarom organiseren we een gezamenlijke marketingworkshop. Met circa 15 andere korte keten ondernemers en een ervaren marketeer leer je alle ins & outs voor een succesvolle marketingaanpak.

Spoedcursus social media of videomarketing
Tot slot volg je een spoedcursus social media of videomarketing (professionele video’s maken met je smartphone). Zo komt je bedrijf en product in korte tijd op voorsprong in de korte keten en ben je klaar om een vervolgstap te maken. Bekijk de video die Joost Huijbregts van boerderij Van 't Zandeind in Riel maakte onderaan de pagina. 

Deelnemers

De marketing kickstarter is bedoeld voor Brabantse agrarisch ondernemers die zich verder willen ontwikkelen in de korte voedselketen. Zowel ZLTO-leden als niet-leden kunnen zich aanmelden voor de marketing kickstarter. De kickstarter wordt gepland zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Kosten

Door medefinanciering vanuit het Europees landbouwfonds zijn de kosten voor deelname op dit moment:

  • ZLTO-lid: € 345
  • Geen ZLTO-lid: € 545

Genoemde bedragen zijn per deelnemer en exclusief btw.

 

Het is ook mogelijk om losse onderdelen te volgen:

Meer weten? Stuur dan een mail naar coördinator Mariska van Koulil of bel naar 06 835 008 68.

Korte Keten Academy

Dit coachingstraject is onderdeel van de Korte Keten Academy. Het doel is Brabantse agrarisch ondernemers in de korte voedselketen te stimuleren om zich verder te professionaliseren. De Korte Keten Academy heeft losse workshops, inspiratiestours, de Korte Keten Booster en biedt advies en persoonlijke coaching. Al deze onderdelen zijn ook los van elkaar te volgen. De onderdelen van de Korte Keten Academy zijn toegankelijk voor zowel ZLTO-leden als niet-leden.

Winterprogramma

Ben je benieuwd welke workshops of onderdelen de Korte Keten Academy deze winter verder nog organiseert? Bekijk dan het winterprogramma op zlto.nl/korteketenacademy.

 

Joost Huijbregts van boerderij Van ‘t Zandeind in Riel nam onlangs deel aan de workshop videomarketing, onderdeel van Korte Keten Academy’s Marketing Kickstarter. Kat in ’t bakkie volgens Joost!

Ben jij ook bezig in de korte keten en wil jij net als Joost leren hoe je met je smartphone pakkende video’s maakt? Meld je dan nu aan op https://www.zlto.nl/bijeenkomsten/openbaar/kom-op-voorsprong-met-de-marketing-kickstarter-voor-korte-keten-ondernemers