Inspiratietour: Lekker en lokaal in de toekomst

Na het succes van de eerste inspiratietour organiseert de Korte Keten Academy van ZLTO op 31 oktober de tweede inspiratietour ‘Lekker en lokaal in de toekomst’.

IMG_9018 met rood shirt bij potjes - Copy.JPG

Voor wie?
De tour is speciaal voor Brabantse ondernemers met een boerderijwinkel of delicatessenzaak.

Reacties inspiratietour maart 2022

‘Interessant om eens in de keuken van een ander te kijken’
‘Inspirerend; leuk om andere ondernemers te spreken’
‘Veel nieuwe contacten’

Programma
Het programma is nog in ontwikkeling. Tipje van de sluier: een bezoek aan Natuurlijk Henriette in Dongen en aan Luysterburg in Heerle. Beide aansprekende en innovatieve boerderijwinkels en verkoopconcepten in West-Brabant. Daarnaast zijn er experts uit het werkveld die trends en ontwikkelingen delen en vooruit blikken op de toekomst.

Neem je relatie mee
Iedere korte keten ondernemer die deelneemt aan de inspiratietour mag een (potentiële) zakelijke verkooprelatie meenemen. Bijvoorbeeld iemand met een eigen delicatessenzaak of boerderijwinkel waar je jouw producten aan verkoopt of wilt gaan verkopen. Een unieke gelegenheid om samen inspiratie op te doen en met elkaar bij te praten.

Wat levert het op?
Een volledig georganiseerde dag vol inspiratie, nieuwe kennis, uitbreiding netwerk en verstevigde relaties. De dag wordt afgesloten met een borrel, waar deelnemers hun eigen producten kunnen laten proeven.

Vroegboekactie
Meld je snel aan! Iedereen die zich vóór 15 september aanmeldt, maakt kans op een van de twee coachingsvouchers van 2 uur. De vouchers geven recht op ondersteuning bij het oppakken van een vervolg naar aanleiding van de opgedane inspiratie bij de tour..

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Mariska van Koulil, mail of telefoon 06 835 008 68. Of kijk of het antwoord op jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. 

Aanmelden voor 3 oktober
Aanmelden kan tot 3 oktober 2022 via onderstaande aanmeldbutton.

Korte Keten Academy

Deze inspiratietour is onderdeel van de Korte Keten Academy. Het doel is Brabantse agrarisch ondernemers in de korte voedselketen te stimuleren om zich verder te professionaliseren. De Korte Keten Academy heeft losse workshops, de marketing kickstarter, de Korte Keten Booster en biedt advies en persoonlijke coaching. Al deze onderdelen zijn ook los van elkaar te volgen. De onderdelen van de Korte Keten Academy zijn toegankelijk voor zowel ZLTO-leden als niet-leden.

 

Dit is een POP3-project gefinancierd door ZLTO en het Europese Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling.