Glastuinbouw Fossielvrij Haarsteeg

Je kunt bijna geen krant of nieuwsbrief openen of er staat wel een bericht over de transitie naar een duurzame energievoorziening, dat we van het gas af moeten, klimaatafspraken van Parijs en zelfs de klimaatwet. Maar wat moet je daar als ondernemer in de glastuinbouw mee?

Op donderdag 12 december gaan ZLTO en LTO Glaskracht Nederland in opdracht van Kas als Energiebron naar de telers toe om het onderwerp Glastuinbouw Fossielvrij te bespreken. Hoe kijk jij als ondernemer hier tegen aan? Welke opties zijn geschikt om uiteindelijk van het gas af te kunnen? Hoe pakken die technisch uit, wat zijn de investeringen en wat zijn de consequenties voor de teelt? En bovenal, hoe gaat de CO₂ voorziening eruit zien?

Programma

19.30u: Inloop
20.00u: Welkom
20.30u: Start bijeenkomst Glastuinbouw Fossielvrij door Aat Dijkshoorn (LTO Glaskracht NL)
22.00u: Afsluiting/borrel

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande link. Aanmelden is verplicht. Ben je onverhoopt verhinderd, geef dit dan door, wellicht dat een collega jouw vrijgekomen plaats kan invullen.

Meer informatie

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van LTO Glaskracht Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Neem voor meer informatie contact op met Alexander Formsma, mobiel 06 51566906.