Een eigen bedrijf starten? Informatieavond Brabantse Kempen Onderneemt

Wil je een bedrijf voor jezelf beginnen in de Brabantse Kempen? Of ben je sinds kort al voor jezelf begonnen maar zit je met vragen als hoe kom ik aan meer klanten? Of hoe presenteer ik mijn bedrijf ? Stichting het Huis van de Brabantse Kempen heeft het initiatief genomen een ondernemerscursus te organiseren voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen om de veerkracht van de arbeidsmarkt in onze regio te vergroten.

In een 10 tal praktijkgerichte workshops worden onderwerpen als marketing, communicatie (waaronder ook het gebruik van social media), verkooptechnieken en –doelstellingen uitgebreid behandeld. Wat te doen met wanbetalers, risicospreiding en hoe dient een financiële verantwoording eruit te zien. Daarnaast organiseren we voor de deelnemers thema netwerkavonden

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus van 10 workshop en twee netwerkavonden worden aangeboden voor slechts € 250,- in totaal. De workshops worden gegeven door ervaren ondernemers. De training werd eerder succesvol gegeven aan 136 deelnemers in de Kempen.

De cursus start in het najaar van 2017 en de workshops vinden plaats op woensdagavonden van 19.00 - 22.00 uur.

Informatieavond
Op 31 augustus 2017 organiseert stichting het Huis van De Brabantse Kempen een informatieavond over de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’. De bijeenkomst start om 19.30 uur bij het Pius X College, Tuinstraat 1 te Bladel . Bezoekers willen wij vragen zich aan te melden voor de informatieavond door een mail te sturen naar deelname@brabantsekempen.eu.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met het Huis van De Brabantse Kempen, Paul Schellekens & Willeke van de Pol via het mailadres pschellekens@brabantsekempen.eu telefoonnummer 06-29056427 of via wvdpol@brabantsekempen.eu telefoonnummer 06- 11297554.

Direct aanmelden voor de cursus?
Stuur een mail naar info@brabantsekempen.eu met je naam, bedrijfsactiviteit en contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op.