Coaching ondernemers in de korte voedselketen

Ben jij ondernemer in de korte voedselketen en heb je specifieke uitdagingen waarmee je aan de slag wilt? Dan is individueel advies en begeleiding iets voor jou. Meld je nu aan via onderstaande button.

Beschikbaar tot eind 2022 tenzij maximum is bereikt 

Korte keten_kool

De begeleiding is in te schakelen voor marketing, het vinden van nieuwe afzetkanalen, het vastleggen van afspraken, logistiek, personeelszaken, persoonlijke ontwikkeling enzovoorts. Afhankelijk van jouw vraagstuk wordt een deskundige adviseur aan je gekoppeld die jou gaat helpen.

In totaal krijg je 8 coachingsuren. Heb je zelf al een specialist in beeld, neem dan contact op voor de mogelijkheden om de kosten deels vanuit het project te vergoeden.

Wil je weten wat coaching voor jouw bedrijf kan doen? Lees dan het verhaal van Bart van den Broek van ’t Schop. Maak kennis met één van de coaches Bart Kraaijvanger. Hij en andere coaches staan klaar om jou verder te helpen met het bouwen van jouw korte voedselketen.

Deelnemers

Coaching is bedoeld voor Brabantse agrarisch ondernemers die zich verder willen ontwikkelen in de korte voedselketen. Voor zowel ZLTO-leden als niet-leden is coaching beschikbaar.

Voor persoonlijke coaching geldt dat het aantal plaatsen beperkt is. Een coachingstraject kan op elk willekeurig moment starten. Heel het jaar kunnen ondernemers zich aanmelden via het aanmeldformulier. Na een vrijblijvende aanmelding wordt altijd contact met je opgenomen om samen de behoefte en mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen, stuur dan een mail naar coördinator Mariska van Koulil of bel naar 06 835 008 68.

Kosten

Door medefinanciering vanuit het Europees landbouwfonds zijn de kosten voor deelname op dit moment:

  • ZLTO-lid: € 300
  • Geen ZLTO-lid: € 450

Genoemde bedragen zijn per deelnemer en exclusief btw.

Korte Keten Academy

Dit coachingstraject is onderdeel van de Korte Keten Academy. Het doel is Brabantse agrarisch ondernemers in de korte voedselketen te stimuleren om zich verder te professionaliseren. De Korte Keten Academy heeft losse workshops, inspiratiestours, de Korte Keten Booster en biedt advies en persoonlijke coaching. Al deze onderdelen zijn ook los van elkaar te volgen. De onderdelen van de Korte Keten Academy zijn toegankelijk voor zowel ZLTO-leden als niet-leden.

Winterprogramma

Ben je benieuwd welke workshops of onderdelen de Korte Keten Academy deze winter verder nog organiseert? Bekijk dan het winterprogramma op zlto.nl/korteketenacademy.