Korte keten 2.0, lokaal en digitaal!
Agrarische ondernemers die zelf hun producten vermarkten. Consumenten die in toenemende mate vragen om transparantie, waar komt mijn eten vandaan? 25% van alle Nederlanders hebben hun kerstboodschappen afgelopen kerst online ingekocht. Allemaal ontwikkelingen in de korte keten. Wat is de korte keten? Hoe gaan we om met veelgehoorde obstakels op dit vlak? En wat kunnen wij – en belangrijker nog – gaan wij doen in Brabant samen met onze primaire ondernemers die actief zijn in de korte keten?
Op donderdag 1 maart blikken wij terug op de ontwikkelingen die in 2017 in Noord-Brabant hebben plaatsgevonden en nemen we jullie mee in hoe dit zich verhoudt tot de bredere maatschappelijke ontwikkelingen op dit vlak. Daarnaast geven we jullie inzicht in de ambitie die wij – een groep primaire koplopers, Foodup! Brabant, ZLTO, HAS en Geodan – hebben voor 2018/2019. Namelijk: een data gedreven online foodplatform! Korte keten 2.0.
Meld je aan!
Ben je hier nieuwsgierig naar en wil je hier wellicht ook deel van gaan uitmaken? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen! Er is plaats voor maximaal 50 ondernemers, dus zorg dat je jezelf inschrijft via deze pagina. De bijeenkomst is gratis, maar heb je je aangemeld en ben je helaas niet in de gelegenheid om te komen, laat het even weten. Weten we dit niet dan zijn we genoodzaakt om € 75,- in rekening te brengen.
Programma
01-03-2018
15:30 - 16:00 uur |
Inloop |
16:00 - 16:05 uur |
Welkom Door Anco Sneep - Foodup! Brabant |
16:05 - 16:20 uur |
‘Natuurlijk Boeren en korte ketens’ door Ursula Kirchholtes – HAS Den Bosch |
16:20 - 16:35 uur |
‘De consument van morgen’ door Harry van Delft – lector AgroFood Marketing HAS Den Bosch |
16:35 - 16:50 uur |
Boer in de keten’ door Bart Kraaijvanger – projectleider business development ZLTO |
16:50 - 17:15 uur |
‘Korte keten 2.0: de ambitie’ door Nadine van Dun en Theo Thewessen – Geodan en lector Location Intelligence HAS Den Bosch |
17:15 - 17:30 uur |
Reflectie met twee ondernemers onder gespreksleiding van Anco Sneep |
17:30 - 19:00 uur |
Diner met lokale producten |
19:00 - 20:00 uur |
Zaalgesprek geleid door Anco Sneep: vragen en interactie |
20:00 uur |
Einde |