Asbest

In menig agrarisch bedrijf is in het verleden asbest toegepast. Het vrijkomen van de vezels kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Iedereen wordt verplicht asbest te verwijderen. Maar waar te beginnen? En te denken van een stappenplan met betrekking tot asbestschade door een (schuur)brand bij de buren?

sloop stal asbest

Laten we helder zijn: asbest saneren kost geld. Dat is meteen de enige reden om het te laten. Er zijn betere redenen om het wél te doen, want niet saneren kost veel meer. Denk aan de gezondheidsrisico’s, juist ook in bestaande situaties en aan de waardevermindering van de opstal.

Maar ook aan de extra ellende bij brand of stormschade, omdat je dan bij aanwezigheid van asbest meteen de regie over je erf en dus je bedrijf kunt verliezen. Daarom helpen we je graag nú werk te maken van asbestsanering.

Interesse in asbestsanering via een collectief?

ZLTO heeft diverse collectieven opgericht, waarmee we inkoopvoordelen behalen. Daarbij werken we samen met partijen die hun sporen in de agrarische sector hebben verdiend. Via de collectieve aanpak kunnen alle stappen geleverd worden: van asbestinventarisatie en asbestsanering tot en met dakrenovatie met of zonder zonnepanelen.

Wil je je aansluiten bij de collectieve aanpak bij jou in de buurt? Meld je dan online aan! Wij geven je gegevens wekelijks aan de betreffende aannemer door. Hij neemt contact met je op om een offerte op maat te maken.

Collectieve asbestsanering