Lid worden!

Agri Meets Design

Agri meets Design is hét platform waar boeren en ontwerpers elkaar ontmoeten en samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken.

Onze huidige tijd vraagt om een nieuwe aanpak van grote maatschappelijke vraagstukken. Hoe gaan we de wereld op een duurzame manier voeden? Door het organiseren van ontmoetingen tussen boeren en ontwerpers, en het initiëren en ondersteunen van concrete samenwerkingen en projecten, laat Agri meets Design zien hoe design slimme en vernieuwende oplossingen kan bieden voor complexe ontwerpopgaven in de agri- en foodsector. Agri meets Design houdt je via deze website en social media op de hoogte van succesvolle samenwerkingen tussen boeren en ontwerpers en biedt inspiratie uit binnen- en buitenland.

Een belangrijk onderdeel van Agri meets Design is deelname aan de Dutch Design Week in Eindhoven. Al drie jaar op rij is er op de DDW een uitgebreid Agri meets Design programma te vinden met een showcase van innovatieve projecten en ontwerpsessies waaraan boeren en designers actief deel kunnen nemen. Ook in 2016 zal Agri meets Design weer vertegenwoordigd zijn op het grootste designevenement van Noord-Europa.

Kijk voor meer informatie op agrimeetsdesign.com

Agri meets Design is een initiatief van ZLTO, Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken.

Meer van Agri Meets Design: