Webinar lancering Varkensfonds

varkens

Op 5 december van 13.00 tot 14.00 uur organiseren POV, LTO Nederland en Wageningen Livestock Research samen een informatief Webinar ter gelegenheid van de lancering van het Varkensfonds.


Dit fonds ondersteunt praktijkonderzoek door Wageningen Livestock Research. Het is gericht op ondersteuning van innovaties in de varkenshouderij en innovatieve ondernemers in deze sector. De focus ligt daarbij op initiatieven passend binnen het thema 'Robuuste en gezonde varkens in een diervriendelijke houderij', een van de onderzoeksthema’s van de Coalitie Vitale Varkenshouderij (CoViVa).

Programma

Onder leiding van Han Swinkels (adviseur binnen het Varkensfonds) komen Linda Verriet (voorzitter POV) en Gert van Duinkerken (manager business unit Wageningen Livestock Research binnen WUR) aan het woord over de doelstelling en werkwijze van het fonds. Ook komen er enkele inspirerende voorbeelden voorbij van initiatieven binnen het thema 'Robuuste gezonde varkens in een duurzame veehouderij' en is er ruimte voor vragen aan de vertegenwoordigers van POV en WUR.