LTO Ledenbijeenkomst Akkerbouw en Vollegrondsgroente Wouw

Ledenbijeenkomst LTO Akkerbouw 2023 2024 header

LTO organiseert deze herfst en winter een aantal ledenbijeenkomsten voor Akkerbouw en Vollegrondsgroente. Als lid bent u van harte welkom bij deze bijeenkomst op maandag 15 januari 2024 in Wouw.


Voorzitter Tineke de Vries gaat graag met u in gesprek. Tijdens de bijeenkomsten neemt zij u mee in de belangrijkste uitdagingen in de open teelten zoals gezonde planten en waterkwaliteit. Daarnaast willen we ook uw inbreng en suggesties horen om de lobby te versterken en te verbeteren.

Programma

  • 19.30 uur: Inloop
  • 20.00 - 21.30 uur: Programma
  • 21.30 - 22.00 uur: Borrel

Sprekers

Naast de presentatie van voorzitter Tineke de Vries, zijn er ook andere sprekers. Zo sluit Ron Mulders, portefeuillehouder Gezonde Planten, een aantal keer aan om over de inzet van LTO te vertellen op het gebied van plantgezondheid en gewasbescherming. Joris Baecke, portefeuillehouder Bodem en Water, sluit ook aan bij bijeenkomsten om te praten over Kaderrichtlijn Water, de gevolgen van de derogatiebeschikking en de Nitraatrichtlijn.

Pootgoedavonden

Dit jaar worden een aantal bijeenkomsten gecombineerd met de pootgoedavonden. Bestuurder Peter Berghuis sluit aan om de laatste stand van zaken te presenteren op het gebied van de pootgoedteelt en beleid. Daarnaast worden nog er aparte pootgoedavonden georganiseerd. Op 4 december in Axel (Centrum de Halle, Rooseveltlaan 1A) en op 18 december in Kruisland (Zaal Koch, Molenstraat 120).

 

Graag tot snel!

Aanmelden is niet nodig. Kom langs en laat uw mening horen. We kijken ernaar uit om u persoonlijk te verwelkomen en samen te praten over onze inzet en de toekomst van onze sector.