Boomtelers studiegroepen eindejaarsbijeenkomst

0611-mj-cuijck-boomkwekerij-ebben_021

Op 30 november vindt de eindejaarsbijeenkomst voor de deelnemers van de studiegroepen boomteelt plaats. Hierin zullen actuele thema's worden besproken onder genot van een hapje en een drankje.


De agrarische sector staat voor roerige tijden, een constant veranderend beleid en nieuwe regels kunnen soms voor verwarring zorgen. Er zijn veel bijeenkomsten afgelopen jaren niet doorgegaan wegens Corona, vandaar dat wij verheugd zijn om weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren voor de boomteeltgroepen. Hebben wij besloten om iedereen uit te nodigen op het kantoor in ‘s-Hertogenbosch om met zijn allen te worden bijgepraat over het beleid maar ook om een blik te werpen op de toekomst. Onderwerpen die ook zeker spelen in de boomteelt, het 7de actieprogramma nitraat, vermindering van toegelaten gewasbeschermingsmiddelen, beschikbaarheid van arbeid, ect. zullen aan de orde komen.

Tijdens deze avond kunnen we onder het genot van een hapje en drankje praten met collega’s, begeleiders van de ondernemersgroepen en medewerkers van de ZLTO.

Programma

17.00 uur Inloop

18.00 uur Lopend buffet

19.30 uur Peter van ’t Westeinde praat ons bij over de actuele stand van zaken

20.00 uur Maaike Mikkers vertelt over opleidings- en studiemogelijkheden voor de boomteeltsector

20.30 uur Informele borrel

21.30 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op deze avond. Meld je aan via onderstaande button.