AgroBOTS demodag Rusthoeve

zlto---opendag-rusthoeve---czav-089163

Op 1 juni aanstaande organiseren AIKC Rusthoeve, Delphy, FME en ZLTO samen een interactieve demodag in Colijnsplaat (Zeeland) over mechanische onkruidbeheersing en robotisering in de akkerbouw. We verwachten ongeveer 80 bezoekers, waarvan het merendeel telers in het zuidwesten van Nederland. Deelname voor bezoekers is kosteloos. U kunt zich aanmelden via de link onderaan deze pagina.  


Op deze dag zullen telers, vertegenwoordigers en andere belangstellenden kennis maken met de laatste stand van de techniek. Er zijn velddemonstraties in kleinere groepen waarbij u diverse machines aan het werk kunt zien, verzorgd door bedrijven als Abemec (2 robots), Pixelfarming, Manatmachine en Steketee. De rondleidingen starten stipt om 13.00 uur, dus wees op tijd.  

12.30     Ontvangst en informatiemarkt 
13.00     Start rondleidingen in groepen  
16.00     Napraten en netwerken 
17.00     Afsluiting 

Er is een informatiemarkt, waar u met een kop koffie in de hand in gesprek kunt gaan, ideeën uit kunt wisselen en kunt netwerken. De nadruk ligt op technologie die al (bijna) marktrijp is, maar er is ook ruimte voor bedrijven die nog volop aan nieuwe ontwikkelingen werken.  

Klik op onderstaande link als u deze inspiratiedag wilt bezoeken: