‘Waardevol zo’n kijkje in de keuken van andere boerderijwinkels’

Natuurlijk Henriette 1

Na het succes van de eerste inspiratietour organiseert de Korte Keten Academy van ZLTO op 31 oktober de tweede inspiratietour ‘Lekker en lokaal in de toekomst’. De tour is speciaal voor Brabantse ondernemers met een boerderijwinkel of delicatessenzaak.


Na de eerste inspiratietour in maart gaven de deelnemers aan het zeer waardevol te vinden om regelmatig een kijkje te nemen bij collega-boerderijwinkels. ‘Zeker als je dat gezamenlijk met professionals onder elkaar doet, zie en hoor je veel meer dan alleen.’

Want hoe zorg je dat consumenten naar je boerderijwinkel blijven komen en kopen? Of op welke wijze is uit te breiden met andere verkoopconcepten om nieuwe klantgroepen te bereiken? En hoe is meer te automatiseren en onbemand te organiseren? Inspiratie ophalen bij andere winkels en deskundigen is essentieel om de eigen winkel, het assortiment en de service verder te ontwikkelen. En dat is precies wat de inspiratietour biedt.

Programma

Het programma van de inspiratietour is nog in ontwikkeling. Wat we al wel kunnen vertellen, is dat we Natuurlijk Henriette in Dongen en Luysterburg in Heerle bezoeken.

De dag is van 9.00 tot 17.00 uur. Met lunch en ter afsluiting een borrel en proeverij.

Neem je zakelijke relatie mee

Iedere korteketenondernemer die deelneemt aan de inspiratietour mag een (potentiële) zakelijke verkooprelatie meenemen. Bijvoorbeeld iemand met een eigen delicatessenzaak of boerderijwinkel waar je jouw producten aan verkoopt of wilt gaan verkopen. Een unieke gelegenheid om samen inspiratie op te doen.

Aanmelden tot 3 oktober

Meld jezelf en je zakelijke relatie aan en/of vraag mee informatie over de inspiratietour


Meer weten?

Meer informatie over de inspiratietour Lekker en lokaal in de toekomst? Kijk op de website van ZLTO of neem contact op met coördinator Mariska van Koulil: mariska.van.koulil@gmail.com of telefoon 06-83 50 08 68.


Beeld: Natuurlijk Henriette

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen