Van ’t Zandeind is de leukste boerderijcamping van Nederland

DBDB_SocialPost_BoerderijcampingWinnaar_2-01a-01-e1720188755134-768x543

ZLTO ging, samen met Vekabo, op zoek naar de leukste boerderijcamping van Nederland. Uit 261 genomineerde boerderijcampings door heel Nederland kwam uiteindelijk Van ’t Zandeind (Riel) als winnaar uit de bus.


De winnende boerderijcamping van de familie Huijbregts in het Brabantse Riel (bij Tilburg) biedt veel activiteiten voor de campinggasten. Op de vleesveeboerderij staan nog stieren op stal. Daarnaast is er een winkel en zorgfaciliteit op het boerenerf. Joost runt de boerderijcamping samen met zijn vader Jos en vrouw Annelie. Het boerenleven zit al eeuwen in de familie.

ZLTO promoot met de verkiezing van de leukste boerderijcamping de MFL-tak boerderijrecreatie richting het grote publiek. Door het publiek te betrekken, oogsten we de waardering voor deze tak van sport op de boerderij. De boerderijcampings worden zo extra in het zonnetje gezet. Op de publiekswebsite www.dichterbijdeboerderij.nl promoot ZLTO het boerenleven richting het grote publiek. Naast boerderijcampings staan op die website nu ook zomeractiviteiten op de boerderij en diverse fietsroutes van ZLTO-afdelingen in de schijnwerper.