Vakgroep zoekt bestuursleden

nbvb-vaste-planten004
De LTO-vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

De LTO-vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen zoekt meerdere nieuwe bestuursleden. Bij voorkeur ondernemers die zich willen inzetten voor de landelijke sector.


We zoeken meerdere bestuursleden vanwege opvolging van enkele huidige bestuurders. Het is wenselijk dat één van de nieuwe bestuurders een ondernemer is uit de regio Boskoop. Daarnaast zoeken we een bestuurder met affiniteit voor arbeidsmarktbeleid en/of jongeren in de sector. De zwaarte van de bestuursfunctie zal in overleg nader worden vastgesteld.

Deskundigheid en inzet voor de sector

Sta op voor de belangen van ondernemers in de sector Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Bepaal de agenda en werk mee aan het oplossen van diverse sectorale en maatschappelijke vraagstukken. Samen met de andere bestuursleden zorg je voor betrokkenheid en inbreng van de leden. Je bent in dialoog met politiek, publiek en ketenpartijen en je zoekt afstemming met andere LTO-sectoren en -thema’s. Man of vrouw, jong of oud: uiteindelijk gaat het om je deskundigheid en inzet voor de sector.

Reageren

Herken jij jezelf in dit profiel? Bekijk HIER de volledige vacature en reageer dan uiterlijk 14 januari 2022.