Terugkijken: studiogesprek 'Hoe kan het wel?'

dylan-de-jonge-9SjCXUq_qSE-unsplash

Iedereen schreeuwt wat vooral niet kan in Nederland. De hamvraag ‘hoe dan wel?’ blijft te vaak onbeantwoord. Juist dat is onderwerp van gesprek in het studiogesprek op dinsdag 15 november om 15.00 u. Vanaf 18:00u is dat gesprek terug te kijken.


Op dinsdag 15 november blikken toonaangevende sprekers Floris Alkemade (landschapsarchitect, oud-Rijksbouwmeester), Petra Berkhout (landbouweconoom WUR), Joris Hogenboom (directeur Brabants Landschap) en Hendrik Hoeksema (boerenbestuurder ZLTO) vooruit op de toekomst in het studiogesprek ‘Hoe kan het wel’.

We verzamelen bouwstenen voor een vitaal boerenlandschap en platteland in 2040 en een beter toekomstperspectief voor burgers en boeren. Ook met het oog op de Provinciale Statenverkiezingen maart 2023.

Het gesprek is vanaf 18:00u hier terug te zien.

Samen van waarde

Boeren en tuinders verkeren in grote onzekerheid en hun bedrijven staan soms letterlijk stil. Het ontbreekt aan toekomstperspectief voor agrariërs en volgende generaties. Maar boeren en tuinders zijn onmisbaar en vervullen een sleutelrol richting een gezond en gelukkig Nederland in 2040.

Op zoek naar bouwstenen voor toekomstperspectief organiseert ZLTO samen met Nieuwe Oogst de dialoogreeks ‘Hoe kan het wel?’  

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen