Persoonlijk woord van de voorzitter

wim bens

Persoonlijk woord van Wim Bens, voorzitter ZLTO

 


Beste leden,

Met een trots gevoel kijk ik naar alle lokale initiatieven die de afgelopen weken door jullie georganiseerd zijn. Vanuit groepen leden en afdelingsbesturen zijn op lokaal niveau vele publieksvriendelijke acties gehouden. Ze tonen aan dat boeren en tuinders midden in de samenleving staan en dat we op een publieksvriendelijke manier actie kunnen voeren. Op deze manier maken we onze zorgen over het stikstofdictaat en de gevolgen voor onze sector duidelijk richting (lokale) overheden. En weet dat het ertoe doet om onze lobby te versterken. Samen zijn we van waarde. Op onze website https://www.zlto.nl/actueel/stikstof/zlto-in-actie vind je een impressie van alle acties die gehouden zijn.

Via ZLTO in actie, die onder meer wordt verspreid via onze nieuwsbrief, de whatsappgroep van je afdeling en via onze socialmediakanalen, houden we je op de hoogte van allerlei zaken waar we als ZLTO mee bezig zijn.

Daarnaast duid ik graag dat we er zijn voor jou als lid. We zijn er niet alleen voor het behartigen van jouw belangen, maar ook als vereniging die oog heeft voor de persoon achter het lid. Want het is belangrijk dat ondernemers als mens in moeilijke tijden overeind blijven. Heb je op wat voor manier dan ook hulp nodig of denk je dat een collega hulp nodig heeft? Neem dan contact op met een van onze sociaal adviseurs. Zij kunnen jou die ondersteuning bieden die je op dit moment nodig hebt. https://www.zlto.nl/sociaalwerk

Samen zijn wij sterk, samen komen wij verder, samen zijn we van waarde.

Fijne zomer,  

Wim Bens, Voorzitter ZLTO

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen