Meld je aan voor 'Boeren en tuinders pakken uit'

zlto---mfl---agrarische-kinderopvang---math---van-goch-0014977

Boeren en tuinders pakken weer uit deze zomer. Na het succes van twee kerstacties en een zomeractie gaat ook deze zomer de publieksactie ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ weer plaatsvinden. Aanmelden kan tot 27 mei.


Boeren en tuinders van alle afdelingen organiseerden vorig jaar landelijk meer dan tweehonderd activiteiten. Met veel enthousiasme en energie verwelkomden zij deelnemers bij hun activiteiten. De reacties van de bezoekers waren enthousiast en zorgden voor veel positiviteit.

Op de kerstactiviteiten van afgelopen winter kwamen zo’n twintigduizend bezoekers af. Deze actie was onder andere heel succesvol vanwege de vele aandacht in landelijke en regionale televisieprogramma’s, radio-items en kranten.

Goed imago

De publieksacties van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ zijn een samenwerking van LTO Noord, ZLTO, LLTB, Boert Bewust, Team Agro NL, Dichter bij de Boerderij, Fietsen voor m’n eten en Boeren Buren.

‘Het gaat erom dat we collectief de agrarische sector promoten en zorgen voor een goed imago. Ieder op zijn eigen manier en met ruimte voor de diversiteit aan smaken en activiteiten’, geeft Karolien Hupkes van LTO Noord aan. ‘Iedereen die komende zomer iets wil organiseren om het publiek te verbinden aan het boerenerf: sluit aan en doe mee. Of haak aan met je bestaande activiteit.’

Doe je ook mee met een leuke publieksactiviteit op jouw bedrijf? Meld hier jouw activiteit.

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen