Lancering website Vertrouwenspersoon Veilig Buitengebied

preview

Afgelopen vrijdag heeft ZLTO de website van de Vertrouwenspersoon Veilig Buitengebied gelanceerd. Agrariërs kunnen bij de vertrouwenspersoon terecht voor vragen en informatie op het gebied van veiligheid in het buitengebied, met betrekking tot criminaliteit en ondermijning.


ZLTO zet zich in voor de veiligheid en vitaliteit van het buitengebied. Zo is ZLTO sinds 1 januari 2022 ook bezig met het initiatief Vertrouwenspersoon Veilig Buitengebied. Dit initiatief ondersteunt agrariërs in de aanpak van ondermijning en andere vormen van criminaliteit in het buitengebied. De vertrouwenspersoon (Ron van den Berkmortel) is bereikbaar voor vragen en informatie op het gebied van veiligheid in het buitengebied. Bij vermoedens van misstanden kunnen agrarische ondernemers ook bij hem terecht met hun zorgen.

Afgelopen vrijdag is de website van het initiatief gelanceerd. Deze is te bereiken op www.veilig-buitengebied.nl. In de komende weken zal de website verder worden uitgebreid met nuttige informatie en documenten in het kader van veiligheid in het buitengebied. Heeft u op dit moment al vragen over ondermijning of andere vormen van criminaliteit? Stuur dan een bericht naar ron.van.den.berkmortel@zlto.nl.

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen