Laat je stem horen in de 'Meedenkgroep Natuur, Klimaat en Energie'

mj-1209-made--glastuinbouw-windmolen-alternatieve-energie(8)

Ben jij een gedreven ZLTO-lid met passie voor Natuur, Klimaat en/of Energie? Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een exclusieve 'Meedenkgroep'. Wij zijn op zoek naar ongeveer 10 enthousiaste, vrijwillige en kritische leden die willen meedenken over de strategie, richting en acties binnen de ZLTO Natuur, Klimaat en Energie portefeuille.


Wat houdt de 'Meedenkgroep' in?

De 'Meedenkgroep' is een interactief platform waar ZLTO-leden, samen met onze bestuurder, Hendrik Hoeksema, en beleidsspecialisten, hun inzichten delen. We streven naar een diverse mix van expertise, gender, leeftijd en agrarische achtergrond. Met een viertal bijeenkomsten per jaar, zowel fysiek als online via Teams, en tussendoor ‘klankborden’, is dit een unieke kans om actief betrokken te zijn.

De bijeenkomsten bestaan uit twee delen. In het eerste deel gaat het over analyses, strategisch advies en koersbepaling. Het tweede deel is meer gericht op het sociale aspect. Met oprechte gesprekken, inspirerende sprekers en ruimte voor jouw creatieve ideeën. Een perfecte mix van inhoud en interactie die jouw agrarische ervaring waardevol maakt.

Rol van de 'Meedenkgroep'

  • Strategische Input: Lever waardevolle inzichten voor de koersbepaling en geef advies over actuele uitdagingen.
  • Creatieve Oplossingen: Brainstorm over innovatieve oplossingen voor vraagstukken binnen de portefeuille Natuur, Klimaat en Energie.
  • Klankbordfunctie: Door te klankborden met leden verstevigen we de betrokkenheid en kunnen we jullie ideeën en suggesties meenemen en zo samen de koers te bepalen. 

Waarom deelnemen?

De 'Meedenkgroep' vergroot niet alleen jouw netwerk en invloed, maar biedt ook de kans om deel uit te maken van de koersbepaling voor een toekomstige en duurzame bedrijfsvoering vanuit een goede economische waardering van ecosysteemdiensten.

Profiel deelnemer 'Meedenkgroep'

  • Je bent actief of geïnteresseerd in de thema’s Natuur, Klimaat en/of Energie
  • Je bent enthousiast & kritisch.
  • Je denkt graag 'out of the box'
  • Je geniet van brainstormsessies en discussies
  • Je bent positief en denkt in kansen en oplossingen

Interesse of meer weten?

Wil je meer weten over de meedenkgroep of wil je je direct aanmelden? Dat kan! Neem dan contact op met Julia Krijnen, Beleidsspecialist Kringlooplandbouw/ Natuur, Klimaat & Energie via 06 48 04 43 87 of info@zlto.nl.