Deze webinars maken je een betere werkgever

pvh-0113-dinteloord-red-star--arbeid--oogsten-(4)
Werkgeverslijn

De Werkgeverslijn organiseert twee webinars voor werkgevers. Tijdens het webinar op 26 januari leer je je personeel te stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. Het tweede webinar op 31 januari geeft je handvatten om beter om te gaan met werknemers die financiële zorgen hebben.


Webinar: Stimuleer de leercultuur op jouw bedrijf

Hoe zorg je dat jouw werknemers blijven leren en zich ontwikkelen? Waar hebben jouw werknemers behoefte aan?

Hoewel iedereen anders is, vond Groenpact vier verschillende herkenbare groene werknemersprofielen die elk aanslaan op een andere leervorm en opleidingsaanbod: persona’s. Als jij weet in welk profiel jouw werknemer valt dan kan dat een leuke start zijn voor een gesprek over persoonlijke ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Een onderwerp wat in deze krappe arbeidsmarkt echt aandacht nodig heeft!

Tijdens een webinar op donderdag 26 januari 2023 om 10:30 uur geeft gastspreker Marije de Jonge van Groenpact uitleg over de persona’s: hoe je ze herkent en hoe de persona’s je in de praktijk helpen om leren en ontwikkelen bespreekbaar te maken met je werknemers.

Webinar: Financiële zorgen bij werknemers

Om werkgevers praktische tips en handvatten te geven over het omgaan met werknemers met financiële zorgen organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, in samenwerking met het NIBUD, een webinar over dit thema. Het live webinar zal plaatsvinden op dinsdag 31 januari 2023 om 10:30 uur en duurt ongeveer een uur.

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Pauline Mulder (trainer bij Nibud). De volgende onderwerpen worden in ieder geval besproken:

  • De financiële situatie in Nederland
  • Wat betekent de financiële situatie in Nederland voor werkgevers?
  • Het gesprek aangaan; wanneer en hoe doe je dit?
  • Doorverwijzen; naar wie en wanneer?

Aanmelden voor de webinars

Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Dan kun je deze webinars gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden: je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink. Aanmelden kan onderaan deze pagina voor omgaan met financiële zorgen en onderaan deze pagina voor stimuleer de leercultuur op je bedrijf.