Denk je ook aan de 'Dag van de agrarische medewerker'?

Werkgeverschap-Werknemer-Kas-Vrouw-560x400

15 augustus wordt door Team Agro NL wederom uit geroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. Voor boeren en tuinders een moment om hun waardering te laten blijken voor alle medewerkers op hun agrarische bedrijven.


Het lijkt vanzelfsprekend dat jaarrond de winkels vol liggen met genoeg kwalitatief goed voedsel en bloemen. Middels constante inzet en aandacht zorgen boeren, tuinders én alle medewerkers in de agrarische sector, dagelijks voor onze groenten, fruit, zuivel, vlees, vis en bloemen.

Agrarische medewerkers zijn onmisbaar voor de ondernemers. Zo bieden zij hulp bij het binnenhalen van de oogst en de zorg voor alle dieren. Ze melken de koeien als de boer op vakantie gaat of nemen werkzaamheden als schoonmaak en onderhoud van machines en gebouwen voor hun rekening. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om middels een speciale dag de medewerkers eens in het zonnetje te zetten. De 15e augustus wordt nu alweer voor de derde keer uitgeroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’.

Een leuke attentie

De agrarische werkgevers kunnen naar eigen voorkeur aandacht besteden aan de dag. Namelijk met de hashtag #DagVanDeAgrarischeMedewerker in een post op hun eigen sociale media-accounts. Daarnaast kunnen medewerkers worden verrast met iets lekkers, een attentie of via een geschreven tekst op een voor deze dag ontworpen postkaart. Via de website van Team Agro NL kan de kaart door iedereen worden gedownload en eventueel via internet gedrukt en verstuurd worden.

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen