Beroep op hoogspanningslijn nog mogelijk tot 14 oktober

mj-1209-made--glastuinbouw-windmolen-alternatieve-energie(12)
ZLTO Advies

Tot 14 oktober is het nog mogelijk in beroep te gaan tegen het plan voor de hoogspanningsverbinding tussen Rilland en Tilburg.


Op 2 september 2022 is het inpassingsplan ter inzage gelegd voor het project Zuid-West 380 kV Oost, oftewel de hoogspanningsverbinding tussen Rilland en Tilburg. Weliswaar is de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen verlopen, maar u kunt nog steeds in beroep gaan tegen het ontwerp-inpassingsplan, wanneer u vermoedt dat het project gevolgen heeft voor uw bedrijfsvoering.

Het Hof van Justitie van de EU heeft op 14 januari 2021 bepaald dat er een ontvankelijk beroep mogelijk is tegen een plan waartegen geen zienswijze is ingediend in de voorprocedure. Concreet: u kunt nog vóór 14 oktober 2022 in beroep tegen het plan Rilland-Tilburg.

ZLTO advies heeft samen met Goorts + Coppens Advocaten namens vele belanghebbenden zienswijzen ingediend tegen het ontwerp-inpassingsplan. Dit plan heeft grote gevolgen voor de directe omgeving. Hebt u een perceel in deze regio of woont u hier, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Met een rechtsbijstandsverzekering hebt u het recht om voor rekening van de rechtsbijstandsverzekeraar zelf uw advocaat te kiezen.

Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar info@zltoadvies.nl.

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen