Agrarisch ondernemers gezocht voor Van Gogh Nationaal Park

themabeeld-brabander-792

Agrarisch ondernemers die in de landbouwsector voortrekker willen zijn, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Brabants Bodem zoekt ondernemers die laten zien dat het loont om hun duurzame dromen te realiseren.


Agrarische ondernemers die mooie plannen hebben in Van Gogh Nationaal Park krijgen ondersteuning van Brabants Bodem in samenwerking met Aardpeer en De Plaatsen. Voor een selectie ondernemers wordt grond beschikbaar gesteld om met een verbeterd verdienmodel een duurzame bijdrage te leveren aan het landschap in en om Van Gogh Nationaal Park.

Concreet betekent dit dat de projectpartners toegang tot geschikte landbouwgrond helpen realiseren en deelnemers ondersteunen bij de verdere uitwerking en realisatie van de plannen. Dat is goed voor boer, burger, bodem, biodiversiteit en het Brabantse landschap!

Belangstelling? Aanmelden kan tot 1 april

De ideale deelnemers aan dit project zijn op zoek naar 2 tot 40 ha grond (extra grond of een nieuwe locatie) voor een duurzamere bedrijfsvoering. Communicatief sterke, creatieve, ondernemende initiatiefnemers met een heldere visie op de toekomst. Ondernemers die buiten de kaders durven te denken.

Belangstelling?

Meer weten?

Meld je aan voor de volgende informatiebijeenkomst op 24 maart om 9.30 uur bij Plaats De Kleine Aarde in Boxtel via info@aardpeer.nl.