40 procent meer leden downloaden de ledenapp ‘LTO Dichtbij’

Week van de app Nieuwe Oogst_01-sq

De week van de LTO Dichtbij app was een succes, het aantal gebruikers van de LTO Dichtbij app steeg met bijna 40%. Binnenkort maken wij bekend wie het pakket met boerenstreekproducten heeft gewonnen.


Heb je de app nog niet? Download de LTO Dichtbij app in de Apple Store of Google Play Store.

De app is speciaal gemaakt voor jou als lid en je kunt hem downloaden op je mobiele telefoon en tablet. Door de LTO Dichtbij app ben je altijd direct betrokken en op de hoogte van het laatste nieuws uit de agrarische sector. Je leest over wat wij als LTO Noord voor jou doen, maar ook over hoe LTO Nederland jouw belangen behartigt.

Afgestemd op jou

De app is gepersonaliseerd. Dit betekent dat je kunt aangeven welke onderwerpen en sectoren je wilt volgen. Zo lees je altijd het nieuws uit je eigen sector en de regio waar je woont. Belangrijk nieuws ontvang je direct via handige pushmeldingen. Ook kun je je mening geven over allerlei actuele onderwerpen via polls. De app is nog volop in ontwikkeling: we breiden de mogelijkheden van de app steeds verder uit.

Heb je de app, maar moet je opnieuw inloggen?

LTO Noord leden die de LTO Dichtbij ledenapp al gebruiken, hebben misschien gemerkt dat ze zijn uitgelogd in de ledenapp. Deze automatische uitlog is een eenmalige doorvoering door de ontwikkelaar van de app vanwege de veiligheid. Log opnieuw in om geen nieuws en pushmeldingen te missen. Je kunt met je eerder opgegeven e-mailadres en wachtwoord inloggen op het beginscherm, de app opnieuw activeren is niet nodig.