Aardbeien Demodag 2020

Noteer in je agenda: Aardbeien Demodag 2020, vrijdag 4 september bij Limgroup in Horst!

Tijdens de Aardbeiendag begin januari hebben we als organisatie de locatie van de Aardbeien Demodag 2020 bekend kunnen maken. We zijn verheugd te kunnen melden dat we tijdens de editie van 2020 te gast zijn bij veredelingsbedrijf Limgroup in Horst. Het belooft een bijzondere demodag te worden!

Programma
Op het programma staat onder andere een rondleiding over het terrein van Limgroup. Bezoekers krijgen onder begeleiding in kleine groepen uitleg over het veredelingsproces. Tevens is er een zogenaamd ‘posterplein’ waarop eenmalig een korte uitleg plaatsvindt over verschillende proeven en projecten in onze sector.

Daarnaast kunnen bezoekers op eigen gelegenheid de beursvloer in de tent en de stands en demonstraties op het buitenterrein bezoeken.

De Aardbeien Demodag is gratis te bezoeken.

Deelnemen als standhouder
Heb je interesse om deel te nemen als standhouder? In dit overzicht vind je alle informatie over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Ook zijn er diverse mogelijkheden om als sponsor deel te nemen aan de Aardbeien Demodag. Meld je vandaag nog aan via de aanmeldknop hieronder!

Heb je nog vragen of opmerkingen over de mogelijkheden of het sponsorschap? Neem dan contact op met Vera Theelen (Delphy), 06 83 18 02 15.