Aardbeien Demodag 2021

Na een jaar van afwezigheid in 2020 door COVID-19 hebben we als organisatie de voorbereidingen voor de Aardbeien Demodag, editie 2021, weer opgepakt. Op dit moment hebben we er alle vertrouwen in dat we op een verantwoorde manier de demodag kunnen vormgeven. Noteer daarom vrijdag 3 september 2021 in je agenda!

In 2021 zijn we te gast bij veredelingsbedrijf Limgroup in Horst. Wij zijn er van overtuigd dat deze mooie en verrassende locatie veel mogelijkheden biedt om een prachtige demodag neer te zetten. Als bedrijf in de aardbeiensector bieden wij u een aantal mogelijkheden om uzelf op deze dag te presenteren.

De Aardbeien Demodag vindt plaats op vrijdag 3 september 2021 van 10.00 tot 17.30 uur.

Programma
Op het programma staat een rondleiding over het terrein van Limgroup. Bezoekers krijgen onder begeleiding in kleine groepen uitleg over het veredelingsproces. Tevens is er een zogenaamd ‘posterplein’ waarop een korte uitleg plaatsvindt over verschillende proeven en projecten in onze sector.

Daarnaast kunnen bezoekers op eigen gelegenheid de beursvloer en demonstraties op het buitenterrein bezoeken.

Mogelijkheden standhouders

Tijdens deze middag zijn er verschillende mogelijkheden om als standhouder deel te nemen. Er is een beursvloer in de tent op het demoterrein. Maar ook op het buitenterrein zijn er verschillende opties om uw bedrijf en product(en) te presenteren als standhouder. In dit overzicht vindt u alle opties. Daarnaast willen wij graag de sponsormogelijkheden onder uw aandacht brengen. Met een beperkte investering kunt uw naamsbekendheid vergroten!

Heeft u vragen of opmerkingen over uw deelname of het sponsorschap? Neem dan contact met Bart Jongenelen (Delphy), +31 (0)6 53 15 14 12 of b.jongenelen@delphy.nl.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden als standhouder? Dat kan via onderstaand aanmeldformulier.

Bezoekers

Ben je aardbeienkweker? Dan vragen we je vanwege de huidige corona-maatregelen om je vooraf aan te melden voor je bezoek aan de Aardbeien Demodag. Let wel, je dient een vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs te overhandigen tijdens het event. Ook vragen we je om je vooraf aan te melden via onderstaande link!

Programma

Op het programma staat een rondleiding over het terrein van Limgroup. Onder begeleiding krijg je in kleine groepen uitleg over het veredelingsproces. Tevens is er een zogenaamd ‘posterplein’ waarop een korte uitleg plaatsvindt over verschillende proeven en projecten in onze sector.

Daarnaast kun je op eigen gelegenheid de beursvloer en demonstraties op het buitenterrein bezoeken.

10:00              Open voor bezoekers
10:30              Officiële opening
10:30 – 16:30  Doorlopend rondleiding over het terrein van Limgroup
11:00 – 13:00  Bemande kennistenten, vrije inloop en doorstroom
14:00 – 16:00  Bemande kennistenten, vrije inloop en doorstroom
17:30              Einde Aardbeien Demodag

Aanmelden

We vragen je om een vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs te overhandigen bij het betreden van het evenement.

Zien we je vrijdag 3 september? Meld je aan via onderstaand formulier!

Aanmelden als bezoeker doe je hier

Overnachten in Horst?
Overnachten is mogelijk bij het Park Hotel in Horst.