GEANNULEERD: Aardbeien Demodag 2020

Met het oog op de Aardbeien Demodag op vrijdag 4 september hebben we met grote belangstelling de afgelopen maanden de ontwikkelingen rondom de coronapandemie gevolgd. De richtlijnen van het RIVM en de besluiten van het kabinet hebben ons doen inzien dat we helaas de editie van de Aardbeien Demodag op vrijdag 4 september 2020 moeten annuleren.

Los van de ontwikkelingen, wel of geen tweede golf, het maximaal aantal bezoekers aan een evenement en het hanteren van de anderhalve meter afstand, hebben we de bevestiging van de lokale overheid gehad dat de vergunningsaanvraag voor de Aardbeien Demodag pas na 1 september in behandeling wordt genomen. Na deze boodschap konden we niets anders dan onze voorbereidingen staken en editie van 2020 annuleren.

Wat we je alvast wel kunnen vertellen, is dat we in het najaar vol vertrouwen de voorbereidingen voor 2021 gaan starten. Want, ook in 2021 stelt Limgroup haar locatie weer beschikbaar voor ons als organisatie van de Aardbeien Demodag.

Noteer dus alvast vrijdag 3 september 2021 in je agenda. Wij informeren je in de loop van 2021 verder over het programma en de opzet van de demodag.

Heb je je bedrijf aangemeld als standhouder? Dan wordt je aanmelding van 2020 omgezet naar een aanmelding voor 2021, uiteraard tegen dezelfde voorwaarden. Heb je vragen of opmerkingen hierover? Neem dan contact op met Vera Theelen

Heb je als teler vragen of opmerkingen over de Aardbeien Demodag? Neem dan contact op met Janny Trouw.

 

dag 4 september bij Limgroup in Horst!