Aardbeien Demodag

Vrijdagmiddag 6 september 2019 organiseren wij voor u weer de jaarlijkse Aardbeien Demodag! Bezoek het bedrijvenplein, de proeven en demonstraties in het veld én op het buitenterrein. Op het innovatieplein wordt uitgebreid stilgestaan bij diverse ontwikkelingen in de sector. Dit jaarlijks terugkerende evenement is tevens een goed moment om bij te praten met uw collega’s. Genoeg reden dus om tijd in te plannen voor een bezoek aan de Aardbeien Demodag.

Locatie
We zijn voor het 2e jaar te gast bij Peter Lemmen en Liesbeth Beijes in het Limburgse Egchel. Lemmen Aardbeien is sinds enkele jaren ook de Berry Plaza locatie van Delphy, waardoor in combinatie met de specifieke proeven voor deze demodag een grote diversiteit aan proeven, demo’s en onderzoek te zien is.

Indeling demodag
Naast de internationale bedrijvenmarkt in de tent, is in de loods weer het innovatieplein ingericht. Zo’n zeven bedrijven en projecten tonen hier hun noviteiten en interessante ontwikkelingen.

Maar er is meer, want ook op het buitenterrein is dit jaar veel te zien. Neem deel aan de uitleg tijdens de centrale rondleiding(en), of bezoek op eigen gelegenheid de stands in het veld. Variërend van dronedemonstraties tot bloemenvelden.

Programma
Omdat er tijdens deze editie van de demodag zo veel te zien en te ervaren is, hebben we de openingstijden verruimd; de dag start al om 12.00 uur. Om 18.00 uur sluiten we na de prijsuitreiking van de lekkerste aardbei af.

12.00 uur: Start Aardbeien Demodag
13.00 uur: Rondgang Demoveld (verzamelpunt op het erf)
14.00 uur: Demo’s buitenterrein (verzamelpunt op het buitenterrein)
15.00 uur: Rondgang Demoveld (verzamelpunt op het erf)
16.00 uur: Rondgang Innovatieplein (verzamelpunt op het erf)
17.30 uur: Uitreiking Lekkerste Aardbei (tent)
18.00 uur: Einde Aardbeien Demodag

Wilt u deelnemen aan een van de rondgangen of demonstraties? Kom dan naar het verzamelpunt en sluit aan tijdens de centrale uitleg.

In het Aardbeien Demodag magazine dat u afgelopen week in uw brievenbus ontvangen heeft, vindt u alle informatie over het programma, de standhouders, proeven en demonstraties.

Praktische informatie
Vrijdag 6 september 2019
12.00 tot 18.00 uur

Lemmen Aardbeien
Keup 10
5987 AP Egchel
Slechts 10 minuten van de snelweg (A67)

Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers ter plaatse.

Graag tot 6 september!

Namens onze gouden sponsor Fruitmasters en onze bronzen sponsor Rabobank nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan de Aardbeien Demodag 2019. 

 

Standhouder worden?
Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen als standhouder om zo uw producten en diensten te laten zien aan alle bezoekers. Meer weten? Neem dan contact op met Bas Westerveld, bas.westerveld@zlto.nl of 06 83 23 84 50.